Admiterea la Facultatea de Farmacie

Inainte sa ajungi propriu zis in cadrul Facultatii de Farmacie sau de Medicina, trebuie sa treci prin mai multe etape pana la a fi acceptat acolo. Este normal sa te temi putin, sa ai emotii, sa trebuiasca sa completezi tot feolul de formulare si hartii, sa treci de interviuri si de anumite intrebari, insa in acelasi timp este o experienta care te schimba.

Ajungi in cele din urma sa cunosti programul si orarul inainte de a ajunge in campus Asa este cel mai indicat si cel mai ptrivit pentru tine. In timp ce vei afla despre orarul tau si despre serviciile care iti vor fi oferite ca sa ti se raspunda la intrebari, de asemenea vei fi sfatuit, vei afla multe si ar trebui sa vii totusi pregatit cu ceva cunostinte despre scoala in cauza si despre proramul acesteia.

A veni pregatit cu intrebari potrivite pentru stafful facultatii de Farmacie sau de Medicina  iti va permite  sa otii cele mai dorite informatii  despre program si campus, dar si despre ceea ce ai putea face acolo. Lumea va sti ca esti cu picioarele pe pamant si hotarat sa aplici acolo.

Pregateste-te pentru succes. In cele din urma, dupa toate aceste etape de interviu si de cunostinte acumulate despre facultate, a fi pregatit pentru succes este cel mai bun lucru pe care il poti face ca sa treci mai departe. Increderea in tine si cunostintele acumulate te vor ajuta foarte mult, asadar pregateste-te cat mai bine in prealabil.

Procesul final consta in participarea in cadrul mai multor activitati extracuriculare care necesita servicii de lidership si de implicare in comunitate. Aceste activitati pot fi la fel de simple ca si crearea propriei organizatii studentesti sau chiar organizarea unei comunitati pentru activitatile de weekend. Experienta si practica ajuta foarte mult in toate domeniile de studii, asadar..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *