Aleg sa am dinti frumosi

Pentru mine, varianta alegerii fatetelor dentare din portelan a fost cea mai buna solutie pentru a obtine un zambet natural, frumos si radiant. Astfel de fatete sunt unele dintre cele mai simple si mai frumoase solutii cosmetice pentru corectarea dintilor ciobiti, patati sau nealineati. De asemenea, tot fatetele sunt folosite pentru a acoperi strungareata sau locurile goale dintre dinti.

Trebuie sa stiti ca, avand in vedere problemele pe care le-am avut pana acum cu dintii, acum consider ca am cel mai frumos zambet din lume. Pe buna dreptate ca o dantura frumoasa te ajuta mult in tot ceea ce priveste societatea: munca, prieteni, iubiti, poze, etc. Am incredere mai multa in mine si frica de dentisti a disparut inca de cand am mers pentru prima data la clinica de stomatologie.

Ceea ce am aflat tot mergand la cabinet, a fost faptul ca fatetele de portelan nu sunt totusi pentru oricine. Sunt in special pentru acele persoane care au dintii decolorati sau patati in mod natural, pentru oamenii care au dintii ciobiti sau nealineati ori pentru persoanele ca mine care au strungareata. Nu mi se pare neaparat o problema faptul ca am o strungareata, dar ce nu imi place este ca nu mi se pare atat de estetica si plus de asta, mancarea imi intra printre dinti si trebuie mereu sa am la indemana scobitori si atat de dinti.

Cui i-ar placea sa mearga la el cu ata de dinti si sa o scoata de fiecare data cand se aseaza la masa. Daca este acasa, nu este atat de rau, insa in public este altceva. Asa ca am ales sa am un zambet frumos si curat, fara goluri sau spatii intre dinti. De asemenea, m-am ocupat si de dintii lipsa si mi-am facut implanturi de masele pentru nu lasa gingiile sa sufere din cauza lipsei dintilor in acele zone.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *