Aplicatia salvatoare pentru cresterea productivitatii

Orice angajator isi doreste ca fiecare angajat al sau sa fie cat mai productiv. Insa nu numai de persoana in cauza depinde modul in care se fac lucrurile si asta pentru ca factorii externi sunt cei care pot deranja. Mai ales in locuri in care exista mai multi angajati si cu diverse functii este cert ca galagia exagerata va intrerupe ritmul si sirul concentratiei.

Avem si atentie distributiva insa nimic nu se compara cu mediul de lucru unde linistea domneste. Nici prea mult nu este ceea ce te ajuta caci la un moment dat te vei simti ca un pustnic. Asa cum spun specialistii se pare ca mediul ideal de lucru este acela in care momentele de linsite cu cele de agitatie alterneaza- ca mici pauze, ca o forma de a permite si creierului sa se concentreze maxim si mai apoi sa se revigoreze si sa se energizeze.

Specialistii sustin ca o cafenea ar putea fi locul ideal de munca, mai ales pentru ca totul se insoteste cu servirea unei cafele. Este cea cu care ne incepem ziua si daca am avea disponibila cafeaua la orice moment, mai ales servita si fara ca tu sa faci un efort, cu atat mai bine. Nu putem insa sa ne relocam sau cel putin nu am putea face asta de fiecare data, zi de zi. Asa ca inventivi din fire, un grup de tineri au ajuns la concluzia ca o aplicatie in acest sens ar fi de folos.

Mai exact, tinerii au creat o aplicatie ce se poate descarca gratuit fie pe calculator, laptop sau telefon. Si cand sunetele specifice unei cafenele incep sa se auda se pare ca si productivitatea este mai mare. Se numeste Coffitivity si se poate asculta chiar si online. Descopera si tu interesantul experiment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *