Aplicatii cool de la Android

Cateodata trebuie sa treci mai departe de Play Store pentru a gasi cele mai bune aplicatii de pe telefon. Din colectia noastra de aplicatii favorite regasite in afara Play Store, alegerea noastra a fost TubeMate. Folosindu-te de aceasta aplicatie, poti descarca filmulete de pe YouTube pe dispozitivul tau in variate formate si rezolutii-inclusiv 1080p. Orice ai descarca va fi salvat automat in sectiunea de filmulete a galeriei tale si va fi pregatit de indata sa fie vizionat, emise pe Chromecast sau altfel poti face cum vrei tu.

Ask Me Anything, aduse la cunostinta publicului de Reddit AMA, este o aplicatie unica si surprinzator de simpla care te lasa sa citesti ultimele interviuri AMA cu celebritati si de asemenea raspunde la intrebari pe care ai dori sa le adresezi vedetelor in cauza. Ciudat ca o aplicatie care implica celebritati ar putea fi atat de putin cunoscuta, nu-i asa?

Insa acest lucru este posibil, pentru ca nu ar dori sa fie supraglomerata de intrebari din partea oamenilor. Poti vota de asemenea si intrebari ale altor oameni prezenti acolo si ajuta la deciderea daca acele intrebari sunt puse fetelor faimoase din lumea filmului, a sportului, a stiintei sau asa mai departe.

Stocarea in cloud este un lucru atat de popular in ziua de azi incat numele sau nu suna atat de mistic si de eteric asa cum o facea cu cativa ani in urma. Acest lucru nu inseamna ca este mai putin utila, de vreme ce iti stocheaza date cu caracter personal care s-ar putea pierde pe un anumit hard drive. Suntem pregatiti sa acceptam  acuzatii, de vreme ce aplicatia noastra favorita este Google Drive.

Aceasta se regaseste pe dispozitivele cu Android, orice fel de dispozitive ar fi in cauza. Google ofera mereu extra GB-iti de spatiu de stocare pe gratis si se sincronizeaza cu sistemul Google Docs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *