Aplicatii de Android

Unele lucruri sunt menite sa mearga impreuna; sarea si piperul, furculitele si lingurile, telefoanele cu Android si aplicatiile acestora. Ce este un smartphone fara aplicatiile sale? Nu ar mai fi atat de inteligent, dupa cum va puteti da seama. Magia unui telefon cu Android este data de aplicatiile care sunt instalate pe acesta.

 

Aplicatii functionale

Exista atat de multe asemenea lucruri disponibile, de la extrem de stupide aplictii ca Steamy Window si pana la cele mai in voga si utile ca DropBox. Exista cate o aplicatie pentru fiecare stare pe care o ai. Acestea sunt niste moduri grozave de a aduce lumea impreuna si de a pastra lumea si piata tehno pe picioare.

Aplicatiile sunt mai mult decat niste jocuri amuzante si placute. Acestea pot fi niste mini programe cu o gama variata de trasaturi si functii. Acestea ajuta la innodarea legaturii dintre un computer si telefonul tau prin asigurarea functionalitatii la un nivel mai mic. Uite cateva aplicatii foarte trendy si utile.

MyBackup Pro

Aceasta este o aplicatie pe care trebuie sa o ai pe telefonul tau. Iti stocheaZa foarte simplu fisierele din telefon pe un card SD sau intr-un server securizat din online. Fisiere cum ar fi contactele din telefon, mesajele, setarile de siguranta, calendarul, instalatiile de terta parte si mult mai multe alte lucruri pot fi stocate cu ajutorul acestei aplicatii. Iti poti chiar si auto programa backup-ul si poti vedea aceste date fara chiar a le readuce in telefon.

Google Voice

Similar cu chatul de la Google de pe PC, aceasta aplicatie iti ofera un numar gratis pentru a primi apeluri, pentru a trimite mesaje si pentru a accesa casuta de mail sau de texte de pe web, astfel ca poti pastra  foarte simplu fisierele de stocat in format zip care este compatibil cu WinZip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *