Artisti cu multitalente

Stiai ca unii dintre cei mai cunoscuti oameni ai lumii ca actori, stiu foarte bine si sa cante? Nu, cum sa stii? Bine, poate despre unii da, dar nu despre cei ce urmeaza acum. Este vorba atat despre artisti contemporani, cat si despre actori care nu mai sunt in vremurile noastre. Uite cativa dintre acestia:

Ryan Gosling

Ryan Gosling si prietenul sau  Zach Shields sunt intr-o trupa de rock numita Dead Man’s Bones. Suna a vechi film cu pirati, insa este vorba despre o trupa adevarata de rockeri. Nu te-ai prea astpta la asta din partea actorului care pare atat de linistit alaturi de sotia lui. Acesti doi artisti au un album de succes cu tematica de Halloween despre fantome si troli. Suna ciudat, dar asta este ceea ce fac ei. Actorul canadian nominalizat la Oscar nu mai canta in mod profesional de acum, a fost doar o etapa a vietii sale.

Kevin Bacon

In timp ce Kevin Bacon este foarte cunoscut pentru prezenta sa puternica pe marele ecran, trupa sa de pop country Bacon Brothers (in care canta alaturi de fratele sau), are deja 7 albume scoase pe piata. Acestia au lansat ultimul album in anul 2011. Deci nu foarte inapoi in timp. Cu toate ca Kevin bacon este un actor foarte talentat, pasiunea sa adevarata este cantecul. Din fericire, sa speram, ca nu va inceta a se folosi de aceasta calitate nemaipomenita.

Russell Crowe

La el chiar nu te-ai astepta. Durul actor australian Russell Crowe are o trupa de rock de succes numita 30 Odd Foot of Grunts. Aceasta a avut parte de aclamare pana in anul 2005. Ultima data cand au scos un album a fost cu 11 ani in urma. Insa inca, cu siguranta, multi dintre noi si-l amintesc ca fiind un talent mare la cantat, alaturi de talentul pentru actorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *