Atractii in Amsterdam

Cele mai multe atractii pentru turistii din Amsterdam sunt cele pentru care trebuie sa platesti, si nu sunt dintre cele mai ieftine. Oricum, exista si anumite lucruri pe care le poti face sau vedea gratis. De exemplu, Vondelpark, un parc urban de vreo 47 de hectare din Amsterdam este deschis pe gratis pentru public  si pe langa faptul ca poti gasi aici peisaje minunate si te poti relaxa, poti sa si gasesti cateva muzee la fel de bine.

Daca esti interesat in a explora orasul la picior, te poti alatura de asemenea tururilor speciale pentru turisti care sunt puse la dispozitie de localnici si de autoritati. Aceasta incercare de a atrage si de a face turistii sa vada orasul mai bine este de bun augur si astfel oamenii care ajung aici pot sa intalneasca cultura locala, traditiile si arhitectura capitalei Olandei.

In timp ce unele tururi sunt gratis oferite de ghizi, altele trebuie platite daca iti doresti sa vizitezi orasul alaturi de oameni care iti si vor spune cate ceva despre fiecare loc in parte. Poti obtine un I Amsterdam City Card pentru tine, odata ce vei ajunge acolo mai ales pentru prima data, daca vrei sa explorezi orasul in totalitate.

Acest card iti va permite accesul la transportul public, intrari gratis in cadrul celor mai importante muzee ale orasului si chiar croaziere gratis pe raurile acestui oras. Mai mult de atat, vei avea parte de asemenea si de discounturi mari in restaurante, in puburi si asa mai departe. Poti fie sa cumperi aceste carduri online inainte de a ajunge in Olanda, fie poti sa le obtii de la orice cadru de informatii pentru turisti din acest oras.

Amsterdam are numeroase restaurante si localuri in care se poate manca destul de bine la preturi mici. Oricum, nu tot timpul vei da peste locuri in care se mananca sanatos. Fast food-urile sunt ieftine oriunde ai merge .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *