Barbati vs. femei si obiceiurile lor

Exista o intreaga dezbatere despre femei si barbati, asta dintotdeauna. Si poate ca va fi mereu o dezbatere complexa pe acest subiect. Insa pe cat de complexa pe atat de interesanta la capitolul obiceiuri si manifestari barbatii si femeile sunt fara doar si poate la poli opusi.

  • Stresul. Daca pentru femei inseamna o agitatie totala ceea ce intr-o oarecare masura inseamna o normalitate pentru ele pentru barbati inseamna opusul si anume sa se inchida in sine, sa vorbeasca de la putin la foarte putin, ba chiar sa fie ca un strain fata de cei din jur.
  • Intuitia. Poate ca oricat s-ar chinui tot nu ar putea sa egaleze o femei in asta. Dar de multe ori tine de dorinta femeilor de a fi mai mult decat intelese ci de a le se citi gandurile. Conform unui dictionar, desigur fictiv, pentru multe un da insemna nu si asa mai departe. Ori ei gandesc simplist si se rezuma la a lua totul ca atare.
  • Daca ele te sfatuiesc si sunt sfatoase cum se spune in popor atunci barbatii sunt la celalalt cap de fir, acolo unde prefera mai degraba sa gandeasca in locul tau. E ca si cand ar dori sa se scuteasca de intermediari si de a raspandi o informatie si ajung sa fie cei care fac direct. Sa fie bine zic!
  • Raspunsul monosilabic. Daca o femeie iti va povesti cate in luna si in stele chiar si despre cea mai scurta conversatie la telefon un barbat se va rezuma la a spune scurt pe doi. Caci nu isi permit sa iroseasca cuvinte pana la urma.

Dar ce trebuie sa stii este ca nu tine de o vina a lor. Fara sa fie o scuza ci o realitate genetica se pare ca femeile detin o gena a vorbitului si asta le face sa fie mai vorbarete decat barbatii. Pana la urma avem nevoie de un echilibru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *