Blogul moldovenilor-Ieseanul.eu

Fiindca sunt din Botosani si fiindca studiez la Iasi, am nevoie de un portal online care sa ma indrume si sa imi furnizeze de fiecare data informatii pretioase legate de orasul in care locuiesc de mai bine de doi ani de zile. Am descoperit intr-o zi un loc special dedicat noua, moldovenilor, mai exact un blog cu un nume atat de potrivit-Ieseanul.eu. Desi am intrat pe el si am accesat fiecare pagina posibila, stirile nu sunt neaparat numai despre judetul Iasi, Moldova sau regiunea Bucovinei, ci tin de toata tara, de toata lumea si de tot ceea ce ne inconjoara.

Asta imi pace cel mai mult la un blog: diversitatea. Imi place ca blogul Ieseanul.eu nu este un site nisat care sa contina doar informatii si articole despre anumite lucruri sau sa cuprinda postari doar pe un anumit domeniu. Daca as fi dorit asa ceva, as fi accesat in parte site-urile organizatiilor sau lucrurilor ce ma intereseaza. Dar asa, prin Ieseanul.eu am ajuns la o serie extinsa de noutati si de articole bine scrise si documentate, dar mai presus de toate interesante si la zi.

Categoriile de pe acest blog m-au dat pe spate, fiind diversificate si facand cautarea mai usoara pe site. Am descoperit ca exista informatii grozave pe domenii ca sanatatea, tehnologia, frumusetea, relatiile, finantele, diverse, dar si curiozitati, stiri online si gaming. Pentru ca sunt la facultate, insa in vacanta de vara, am aflat o multime de lucruri despre ce as putea sa fac ca sa ma distrez si sa ma auto-educ in timpul liber.

Acum, stiu si eu cum sa imi diversific alimentatia, sa am grija de sanatatea mea, dar am dobandit si o cultura generala vasta datorita articolelor din categoria „Curiozitati”, ce fac de fiecare data timpul petrecut in mediul online, un timp petrecut cu cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *