Cat este de convenabil sa lucrezi la videochat

Controversa cu si despre videochat a tot existat. Se spune ca este imoral, altii spun ca este pur si simplu locul in care se castiga poate chiar dublu fata de alte locuri de munca. Unii il lauda, altii il aplauda insa ce-i drept sunt si cei care nu sunt in totalitate de acord cu un astfel de drum in viata. Una peste alta exista un teren impartit in doua, al celor care spun da si al celor care spun nu. Poate doar in aparenta de vreme ce cifrele si statisticile ne arata cu totul altceva.

Ce inseamna de fapt sa lucrezi la videochat? Departe de a fi un loc de munca fara decenta si un loc de munca blamat la videochat conteaza sa fii tu in primul rand. Din punct de vedere al unei fete care devine model in randul celor care activeaza in domeniu inseamna sa te prezinti in fata unei camere cu frumusetea pe care natura ti-a inzestrat-o si pe care tu o intretii. Discuti, te simti bine, cochetezi si efectiv esti atrasa de ideea de a purta o discutie intr-o limba straina. Pare asta atat de greu?

Din prespectica celor care admira si fac parte din aceasta industrie videochatul reprezinta un refugiu. Sunt multi cei care nu trec un prag psihologic cand nu pot lega prietenii si relatii in viata reala si prefera sa faca asta in mediul virtual. Indiferent de preferinte si indiferent de ceea ce ii conduce pe acest drum ei sunt cei care intretin acest domeniu si industrie.

Este convenabil sa lucrezi la videochat? Raportandu-ne la videochat in Bucuresti sau in orice alt loc din tara se pare ca situatia este similara. De fapt castigul este pe masura efortului depus de fiecare in parte. Cu alte cuvinte cu cat esti mai implicat cu atat ai mai multe sanse de a ajunge in acel punct in care sa primesti un salariu de mii de euro. Totul variaza insa cert este ca sumele ajung destul de departe chiar si la pragul minim posibil, chiar si pentru nivelul unei incepatoare.

Convenabil pare sa fie din toate punctele de vedere daca e sa ne gandim la ceea ce tine de conditiile pe care le ofera un studio de videochat. Cei care se respecta, cei care stiu sa ofere modelelor toate cele necesare se preocupa atat de spatiul in sine cat si de alte conditii. Isi aleg o locatie demna de lux, isi amenajeaza camere diferite, separate pentru fiecare model in parte. Vor avea asadar parte de intimitate, parte de lux de asemenea. Nu in ultimul rand se platesc fetele regeste, dupa ce au fost si instruite. Poate ca este de asteptat ca incepatoare fiind indiferent unde sa fii invatata. Insa aici tine si de curs de limba straina spre exemplu, care sa ajute fetele sa se descurce mai bine in conditiile in care discutiile lor si fiecare zi de munca inseamna de fapt nevoia de a cunoaste limba engleza in mod special.

Deci, convenabil sau nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *