Ce culori ti se potrivesc in functie de zodie

Fiecare zodie in parte are caracteristicile sale. Tine de gusturi, tine de ce scrie in stele. Pana la urma tine de placerile fiecaruia insa asa cum se definesc zodiile in ceea ce priveste aria cromatica exista o clasificare de genul:

 1. Berbec- rosu si verde. Un contrast total definit 100% de aceste culori caci sunt plini de viata si iuti, insa prefera sa isi pastreze calmul mai mereu. De unde si preferinta pentru verdele, pentru statornicia sa.
 2. Taur- galben si albastru. Se simte nevoia de siguranta, de certitudine si in egala masura de simplitate prin care sa cunoasca un drum lin in toate.
 3. Gemeni- albastru si turcoaz. Optimisti, plini de viata, oameni deosebiti.
 4. Rac- galben si argintiu. Firi emotive care tin foarte mult la familie, la un mediu in care sa se linisteasca, stabil.
 5. Leu- auriu, portocaliu, galben. Poate si pentru faptul ca isi doresc sa iasa in evidenta. Increzatori in orice fac si dornici de afirmare.
 6. Fecioara- galben si portocaliu. Modesti si muncitori, le place soarele si sunt critici din fire.
 7. Balanta- albastru. De la diplomatie la dorinta de a cunoaste ceva nou acesti nativi sunt echilibrati si inspira incredere.
 8. Scorpion- rosu si mov. Mandrie, incredere, mister. Asa s-ar putea defini caracteristicile acestei zodii si ceea ce prefera ca si culori.
 9. Sagetator -verde, albastru, maro cald. Un spirit viu, sociabil care isi propune mereu sa duca la bun sfarsit ceea ce are de facut.
 10. Capricorn- verde, maro, negru. Seriosi, practic, cu incredere scazuta in cei din jur.
 11. Varsator- curcubeul. Spontani, surprinzatori si activi. Le place orice daca au atitudinea care trebuie in orice situatie.
 12. Pesti -violet, albastru verzui. Sunt mistici, misteriosi si o latura sensibila; oameni care pun accent pe detalii, incantati de ceva unic. Asteapta sa fie surprinsi si la randul lor fac asta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *