Ce inveti de la oamenii fericiti

Eset destul de greu sa ajungi in punctul suprem in care sa spui ca esti un om fericit. Asta pentru ca acele clipe de fericire sunt trecatoare si sporadice. Sau poate ca nu intelegem noi unde trebuie sa ajungem pentru a simti adevarat fericire. Poate ca intreaga viata este de asa natura insa egoisti din fire ne dorim tot mai mult si mai mult.

Oamenii fericiti iti vor da mereu sfaturi insa dincolo de ceea ce unul sau altul iti va spune iti poti da si singur seama care pare sa fie diferenta intre tine si cei care aparent sunt de o inspiratie aparte. Iata cateva dintre aceste aspecte.

  1. Fiecare in parte este responsabil cu ceea ce se intampla. Insa unii se pare ca resusesc sa-si construiasca mai bine mediul decat altii. Pur si simplu suntem creatori ai realitatii chiar daca nu ne dam seama de asta si acest aspect ne duce la un punct urmator.
  2. Credem in divin insa ne facem singuri soarta. Pana la urma suntem cei care sa isi aleaga un drum in viata, suntem cei care isi fac sau nu viata mai usoara. Norocul pana la urma si-l fac singuri.
  3. Oamenii fericiti cred ca oamenii din jur nu poti sa ii schimbi. Si pana la urma pe principiul ce tie nu iti place altuia nu face nici macar nu iti vei dori sa te schimbi. Cum fiecare este diferit trebuie sa existe o modalitate prin care sa toleram si se agream pe fiecare in parte.
  4. Nu traiesc in iluzie. Asta inseamna ca in mod concret isi stabilesc teluri insa nu uita pe parcurs de la ce au plecat sau nu traiesc ca si in deriva fara sa aiba  un punct de referinta. Asa ca va conta foarte mult sa stii sa traiesti prezentul si sa crezi in viitor, nu sa astepti ca ceva anume sa se intample.

Comentariile sunt închise.