Ce iti poate strica relatia, casnicia si fericirea in cuplu pe termen lung

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa nu iti mai fie pe plac in viitor. Asa ca in in ceea ce ii priveste pe unii viata de familie inseamna fara doar si poate ceea ce isi doresc insa ajung sa dea cu piciorul la acest lucru din aspecte prostesti. Sunt numeroase situatii in care se pare ca prostia de moment afecteaza fericirea pe termen lung.

Fara sa fie situatii care tintesc numai asupra barbatilor de ambele parti ar putea fi vorba de:

  1. Minciuna. De orice fel. Nu deagaba se spune ca minciuna are picioare scurte si daca nu esti sincer cu cel de langa tine mai devreme sau mai tarziu apar situatii care iti demonstreaza ca ar fi trebuit sa nu optezi pentru o minciuna salvatoare. Asa ca evita minciuna mai ales cand tine de situatia fianciara sau de cea amoroasa.
  2. Sustragerea de bani. Stii cum e, te feresti de hotul de pe strada nu de cel din casa. Asa ca tentatia de acest gen nu duce la nimic bun cand in cele din urma suspecti nu au cum sa fie altii. Din nou o situatie care pune grav la indoiala sinceritatea si onestitatea celor doi.
  3. Timpul si prietenii. In timp iti dai seama ca ai atat de multe responsabilitati incat nu mai poti face fata tuturor si timpul tau este clar scurtat. Insa ca o alegere intre partener si prieteni nu exista termen de comparatie. Nu neglija pe cel care in mod normal ar trebui sa iti fie stalpul casei.
  4. Ignoranta. Facem lucruri unii pentru altii insa nu trebuie sa mergem pe principiul ca este normal sa se intample asta. Apreciaza ceea ce primesti si ofera in egala masura.

Nu in cele din urma poate cea mai grava fapta este idila. Cum spuneam, ceea ce astazi ai era candva ceea ce iti doreai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *