Ce nu ar trebui sa ai in casa

Ca o imagine a ta casa este cea care exprima pretentiile pe care le ai in primul rand de la tine. Asa ca este de la sine intelesca nu ti-ai dori sa ai in casa si mai ales la vedere acele elemente ce tradeaza proasta calitate a unor lucruri. Poate ca iti va parea ciudat insa total adevarat.

Iata ce nu ar trebui sa ai in casa:

  1. Florile artificiale sunt lipsite de sens sa le ai. Si asta pentru ca tine de implicarea ta activa in ingrijirea casei asa ca nu ti-ai dori sa arati ca nu iti pasa de asta. In plus, nu sunt estetice deloc.
  2. Fotografii personale insa foarte vechi. Nu traiesti in trecut cum nu trebuie sa fii atat de nostalgic as ca mai bien pastrezi acele fotografii care exprima mai degraba realitatea actuala decat un trecut prea indepartat.
  3. Jucariile de plus se adauga si ele la aceasta lista, fiind cele care aduna praf si in plus sunt prea copilaresti. Tine cont ca daca nu ai casa populata cu copii nu trebuie totusi sa arati ca tu esti copilul.
  4. Mesajele inspirationale ar putea fi cele dragute insa in egala masura si cele care te arata slaba si cu nevoie de incurajare. Sa spunem ca nu ar deranja atat de mult insa nu sunt deloc placute la vedere- sunt deja intimitati despre frustrari, temeri si de ce nu poate chiar si forme de a te convinge de ceva.
  5. Lenjeria de pat de proasta calitate este si ea o nota sumbra asupra camerei tale. Mai ales ca este un loc intim. Asa ca prefera sa investesti in una de buna calitate caci pana la urma este si cea care va rezista mai mult.
  6. Produsele de ingrijire peste tot in casa. Sunt si ele cele care ajung sa strice imaginea casei si mai ales pe cea de ordine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *