Ce obiceiuri proaste au femeile si ce urasc barbatii

Vechea teorie despre ce fac barbatii si ce nu le place femeilor sau invers este una despre care s-a tot scris. Au curs rauri de cerneala si parca nu s-a ajuns la un numitor comun. Cert este ca privit detasat iti dai seama cat de proaste sunt unele obiceiuri sau cel putin exista un moment prost ales pentru asta.

In ce situatii nu s-ar regasi cel putin o data un barbat sau o femeie…

  1. Grabesc lucrurile. Ce-i drept dupa mintea lor ar sta si o viata in libertate si fara asumarea unor responsabilitati insa lucrurile nu se forteaza. Si cand ea da indicatii ce include si familia deja isteria e la ordinea de zi.
  2. Misiunea, proiectul. Vazut ca un subiect pe care se fac studii si experimente barbatul se va simti misiunea in viata ei. Cu alte cuvinte schimba cat poti si modeleaza ce ai pana la refuz inseamna pentru ei o maniera prin care li se sterge orice urma de amprenta personala.
  3. Mesajele care nu isi au rostul si mai sunt si moartea pasiunii. De la „de ce nu ma mai suni” si pana la „ce e cu tine” tot ce inseamna prea multa munca de lamurire si discutii prelungite nu este pe placul lor. Asa ca nici nu ar trebui sa existe.
  4. Cuvinte magice in momente proaste. Isi doresc sa auda de la ele ceva frumos si nu cu zi de santaj insa tocmai pe dos se intampla. Si cand este si totul codificat se trezesc bulversati intr-o lume nebuna. Vrei nu vrei spui si inchei povestea este modul in care simplifica ei totul.
  5. Se cred intr-o relatie cand inca nu sunt. Si aici totul este pe dos. Cand el spune ca sunt intr-o relatie ea deja se vede casatorita. Cand ea crede ca a inceput totul el de fapt cerceta terenul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *