Ce sa faci cu viata ta

Intr-o era a tehnologiei, a nepasarii si intr-un Secol al Vitezei, poate ca foarte multi tineri nu mai pot, nu mai au timp, nu mai vor sa inteleaga ca inca din perioada adolescentei, trebuie sa decida cu atentie asupra lucrurilor pe care doresc sa le faca intrucat alegerile pe care le iau, vor avea un impact direct asupra viitorului lor. Obisnuiti din ce in ce mai mult sa depinda de parinti, tinerii din ziua de astazi reprezinta aproape un regres pentru omenire, daca stam sa comparam cu tinerii de acum 100+ de ani.

Ce faci cu viata ta?

Sa spunem doar ca sistemul romanesc de invatamant nu este chiar cel mai stralucit. Totusi, invatam foarte multe si din acest simplu motiv, cred cu tarie ca oricine isi poate descoperi inclinatiile, poate sti ce doreste si ce ii place sa faca.

Liceu si facultate

Alegerea liceului este una foarte importanta. Din pacate insa, cei mai multi tineri sunt fie indemnati de parinti fie constransi de o nota astfel incat nu toti ajung acolo unde le-ar fi mai bine, din punct de vedere al inclinatiilor pe care le au. Sa spunem doar ca liceul in sine, nu este chiar atat de important pe cat este facultatea. Cand vine vorba de o astfel de decizie, tinerii ar trebui sa decida exclusiv pentru ei, avand in vedere cunostintele dobandite, inclinatiile pe care le au, lucrurile pe care vor sa le faca in viata.

Nu uita, indiferent de cat de grea pare o cariera sau de cat de putin platita, sansele ca tu sa reusesti vor fi in directa proportionalitate cu placerea pe care o ai in privinta muncii in acel domeniu. Inca ceva si termin: nu uita ca oricat de multi ar spune astaz ca facultatea nu este chiar atat de o importanta, tu trebuie sa o faci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.