Ce sa nu crezi despre vin

Se spun multe insa marea diferenta se face intre ceea ce este adevarat, ceea ce stii si ceea ce se perpetueaza doar ca un mit. Este si cazul vinului, bautura bahica care aduce un deliciu pentru multi. Cu toate acestea multi se feresc sa il consume din simpul principiu ca vinul este sau nu potrivit pentru ei.

Ce sa nu crezi despre vin si in schimb sa il consumi ca atare:

  • Daca bei vin in timpul zilei este predispus sa devii alcoolic. Ce-i drept orice ar avea alcool inseamna si o nevoei de responsabilitate la consum. Cu toate acestea nu ar trebui sa se impuna probleme caci decat sa bei vin la sfarsit de zi spre exemplu si sa ai insomnii din aceasta cauza caci iti da si ameteala insa si energie mai bine il consumi la masa de pranz.
  • Vinul nu este numai pentru femei. Ce ar mai fi industria aceasta daca s-ar rezuma numai la femei? Vinul este pentru toata lumea si asta tine mai degraba de gust. Daca iti place vinul nu inseamna ca esti un timp efeminat ci mai degraba ca ai gusturi.
  • Vinul, mai bun cand e mai vechi. Acesta nu mai este un mit ci o realitate confirmata insa in egala masura nu inseamna ca trebuie sa consumam numai vin vechi. Acesta este si scump pana la urma. Vinul din acelasi an de productie este la fel de bun. Si din nou este o chestiune de gusturi.
  • Cat despre vinul care ingrasa sau nu afla ca si acesta este un mit de vreme ce vinul are cele  mai putine calorii in randul bauturilor alcoolice. Asa ca mai ales cand este vorba de un vin calitativ nu are cum sa fie indulcit extra deci nu trebuie sa te preocupe faptul ca vinul ar putea sa echivaleze cu o masa copioasa ca si calorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *