Ce urasti cel mai mult- este scris in stele

Nu toata lumea crede in varianta horoscopului, nu toata lumea crede in destin si cu toate acestea se pare ca exista o asemenare de caz a celor care fac parte dintr-o anumita categorie de zodie. Iar cand vine vorba de ceea ce urasti cel mai mult se pare ca exista o regula generala:

 1. Berbecii displac cand nu se intampla lucrurile la timpul lor, cand muzica la o petrecere sau cine stie unde este de proasta calitate si nu este distractie, cand cei din jur se lauda pentru un anumit lucru.
 2. Taurii urasc sa vada lucruri sparte, butoane lipsa si un haos in general. De asemenea mancarea fara gust sau ignoranta nu este pe placul lor.
 3. Gemenii nu se apropie de cei care nu au simt la umorului, de vinul de proasta calitate, nu le plac pesimistii sau chiar si pantofii care nu sunt comozi.
 4. Racul displace prea mutla caldura, ceea ce este excesiv, oamenii care nu tin la familie sau minciuna. In egala masura sunt cei carora nu le plac oamenii fara recunostinta.
 5. Leii sunt mandri de aceea urasc pe cei care se imbraca mai bine decat ei, pe cei care mint doar sa se laude sau cei care barfesc. Ca si stare nu le place frigul sau umezeala.
 6. Fecioarele sunt in general critice asa ca nu suporta numeroase aspecte. Tine de cei care nu sunt organizati, de cei care nu poarta ceas, de cei care pierd timpul si vorbesc prea mult.
 7. Balanta este zodia care se pare ca uraste mancarea fast food, cei care nu raspund la telefon, care nu sunt prompti in decizii si nu in cele din urma cele care se tund urat.
 8. Scorpionul uraste expunerea si minciuna.
 9. Sagetator- fara intarzieri si pierderi de lucruri.
 10. Capricorn- uraste cel mai mult risipa de bani.
 11. Varsatorul uraste lipsa de loialitatea si mancarea de tip junk food.
 12. Pestii sunt cei care urasc se pare bauturile alcoolice spirtoase si prea multa caldura.

 

Comentariile sunt închise.