Ce vor barbatii de fapt

Surprinzator sau nu specia umana masculina nu este asa cum credem. Mergem dupa stereotipuri si ajungem la concluzii gresite. Spre exemplu un studiu in randul barbatilor releva ce vor acestia de fapt cand vine vorba despre sotii. Rezumatul ar fi sprijinul in toate, in tot ceea ce tine de viata de zi cu zi. Aprecierea fata de o femeie difera cand fiecare in parte are un alt ideal si o alta dorinta de compatibilitate in egala masura cu ceea ce sunt ei.

Un prim exemplu ar fi aprecierea barbatilor fata de femeile care sunt naturale. Desigur ca frumusetea unei aparitii feminine cand aceasta este usor retusata cu machiaj incanta ochiul barbatesc insa cu curaj in a se arata asa cum este bate preferintele. Pana la urma barbatii nu poarta o “masca” de acest fel in viata de zi cu zi. Insa poate usor contrar acestei parti barbatii isi doresc femei care sa se rujeze. Parca nimic din ce inseamna machiajul nu se compara cu aspectul seducator cand o femeie “poarta” ruj. Pur si simplu ii fac sa se gandeasca mai mult la buze, la sarutari calde.

Barbatii doresc o gospodina. Nu aceasta sa fie menirea insa asa cum celebra vorba spune “dragostea trece prin stomac”. Practic ar fi un prim semn de slabiciune sa spui sau sa arati ca nu poti, nu stii, nu doresti sa gatesti. Incantarea este maxima insa cand un barbat observa ca femeia de langa el este una completa.

Mai mult decat atat, barbatii isi doresc femei care sa nu injure, dar sa se descarce uneori de nervi si care sa stie sa se dezbrace. Da, este o arta in asta si chiar daca iti arunci hainele pe jos totul vine cu pasiune si stil. Desi se spune ca unei femei ii vine mai usor sa se dezbrace in fata unui barbat decat in fata unei femei conteaza sa se simta confortabil si sa faca clar diferenta intre sexul tare si cel…delicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *