Cea mai proasta alimentatie, produsele pe care ar trebui sa le eviti

Tot ce este bun este interzis este un gand pe care multi il experimenteaza. Sau cel putin ceea ce este interzis este mai tentant sa incerci. Insa cand totul devine o rutina in a consuma acele alimente total nerecomandate organismul tau nu numai ca nu va beneficia de o alimentatie sanatoasa insa va avea de suferit. In sirul celor mai nocive alimente posibile vei regasi acele tipuri de mancare pe care candva le savurai.

Margarina. Ai putea crede ca este o alternativa a untului si ca nu ingrasa la fel de mult insa de fapt este vorba de un amestec care nici nu fac bine. Mai mult decat atat aceasta are in compozitia sa uleiuri care cresc colesterolul, deloc indicata pentru consum si mai ales pentru cei mici.

Sucurile cu acid, bauturile carbogazoase. Pana si cand vine vorba de apa minerala astfel de bauturi nu sunt deloc indicate. Conservanti, coloranti, acidul, consumul acestora poate fi sursa pentru diverse afectiuni de la depresie la a scapa de sub control greutatea. Iar in unele cazuri asa cum vestita bautura neagra din aceasta categorie este ficatul va avea de suferit pe termen lung. Crezi ca eticheta „light” este o alternativa? Nici macar.

Iti place sa savurezi o punga de floricele in timp ce te uiti la televizor? Este o varianta mai comoda sa introduci punga speciala la cuptorul cu microunde si in cateva secunde sa ai totul deja realizat. Insa in comparatie cu clasica varianta pe care o poti face singur la aragaz floricelele la cuptorul cu microunde contin mai multa sare si nu numai, uleiuri de asemenea. Si mai mult decat atat punga in care acestea se fac contine o substanta numita acid perfluorooctanic care se asociaza cu infertilitatea si cateva forme de cancer.

Din randul alimentelor de moda noua, de generatie noua astfel de produse din pacate sunt destul de des consumate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *