Cele mai futuriste ceasuri ale 2015

Acesta este un an nemaipomenit pentru ceasurile inteligente. Cel mai asteptat ceas al anului a fost Apple Watch, care incearca sa domine concurenta si sa rupa piata. Oamenii din ziua de azi nu numai ca isi doresc cele mai bune telefoane inteligente, ci de asemenea isi doresc si cele mai grozave ceasuri ale anului. Printre acestea se numara si:

Apple Watch

Fara indoiala, ceasurile inteligente care au reusit sa catige maximul de atentie sunt cele de la Apple, mai exact Apple Watches. Cel mai asteptat tip de ceas inteligent al anului vine cu un design sofisticat si cu un display dreptunghiular destul de subtire si de minimalist, care sprijina o varietate larga de teme de ceas.

Printre alte trasaturi ale acestui dispozitiv, utilizatorii pot acum anula sau primi apeluri sai pot sta conectati cu prietenii lor, isi pot urmari programul de fitness si pot sprijini de asemenea si niste functii de baza pe care le prezinta si iPhone-urile. Alte aplicatii care vin instalate odata cu aceste dispozitive includ cronometrul, timpul, vremea, calendarul, harti, etc. Apple Watch se sincronizeaza cu iPhone 5 si toate celelalte dispozitive de dupa acesta.

Asus Zenwatch 2

Toate castigurile ultimelor ceasuri inteligente concureaza pentru a acoperi detaliile Zenwatch 2. Asus Zenwatch 2 a fost lansat in luna iunie 2015 si este imputernicit de catre Android Wear OS. Este, de asemenea, compatibil cu dispozitivele care sunt cu sistemul de operare android v4.3 si mult deasupra. Gadgetul vine pe piata cu un design stilat dreptunghiular care este protejat de Corning Gorilla Glass 3. Vine, de asemenea, si cu ratinguri IP67 pentru o protectie adaugata. Dispozitivul notifica utilizatorul cu detalii despre apeluri, mesaje si emailuri.

Exista, in aceeasi maniera, si recunoasterea vocala si Google Now. Cele mai bune stiri sunt despre faptul ca dispozitivul in cauza vine si cu aplicatia WhatsApp, care permite userilor sa raspunda la mesaje pe WhatsApp, populara aplicatie de chatting. Cureaua ceasului inteligent este disponibila in piele, cauciuc si metal, in functie de preferinte si de buget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *