Cele mai violente orase din lume

Cele mai multe orase unde se intalnesc comunitati diferite inseamna si locuri perfecte care descriu pericolul. Desi niciun oras de pe pamant nu este lipsit de violenta, boli si crime, se pare ca unele sunt mai afectate decat altele cand vine vorba de aceste aspecte. Statisticile realizate recent arata care sunt cele mai socante si mai periculoase orase din lume. Iar, avand in vedere raatele ridicate de omucidere, jafuri si violuri, aceste orase chiar isi merita numele de „locuri pline de haos si moarte”.

Cu o rata de 159 de crime la 100 de locuitori, orasul San Pedro Sula din Honduras este cel mai violent oras din lume. Fiind trei ani la rand in topul acestei categorii, orasul mexican Juarez a ajuns pe locul doi in ceea ce priveste cele mai periculoase orase din lume. Iata lista celor mai periculoase localitati din lume unde nu ai vrea sa ajungi niciodata.

Orase periculoase

San Pedro Sula, Honduras- acest oras este caracterizat de crime in toate formele ei posibile: violenta, omoruri, vanzari de droguri, astfel ca pana si autoritatilor le este frica sa se confrunte cu realitatea dura de aici. Honduras se afla printre cele mai periculoase locuri de pe pamant, asa ca nicio alta tara nu se compara cu rata criminalitatii inregistrata aici.

Ciudad Juarez, Mexic. Mexicul este raiul drogurilor iar orasul Ciudad Juarez este capitala neoficiala a acestora. Traficantii de droguri sunt foarte violenti, ei fiind cei care fac legile locale. Avand in vedere ca si politia este foate corupta, Ciudad Juarez este cunoscut ca fiind unul din cele mai violente locuri inafara lumii caracterizate de razboi.

Baghdad, Irak- Pe langa fapul ca este unul din cele mai periculoase zone de pe pamant dupa invazia Statelor Unite, Baghdad s-a mai calmat putin. Dupa retragerea fortelor militare din Irak, orasul capitala a inceput sa sufere de un climat politic extrem de instabil. Anii de bombardament au reusit sa distruga cea mai mare parte a infrastructurii orasului. Atentatele sinucigase intermitente, focurile de arma la intamplare si bombele din trafic continua sa faca ravagii printre cetatenii nefericiti ai acestui oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.