Clujeanul si ale sale povesti

Fiecare blog are o poveste. Apare din dorinta de a spune ceva, isi face un loc in lumea online din pasiune pentru scris si nu numai. Pe cat de banal ar putea sa sune asta te gandesti daca ai putea chiar tu sa fii cel care detine un blog? Nu numai ca idee in sine insa impartasirea faptelor, cu un stil captivant si cu roade ale muncii este ceea ce multi nu cunosc. Clujeanul insa reprezinta o reteta de succes.

Un blog general

Se preocupa de varii aspecte astfel ca vine cu informatii si stiri diverse. Nu are cum sa te plictiseasca pentru ca in marea sa de teme vei gasi ce sa iti placa sau mai cu seama ce sa te intereseze. Pentru ca la un moment dat devine util si multe din sfaturile pe care le spune se transforma intr-o noua opinie ce te ajuta sa vezi lucrurile altfel. Practic un astfel de blog iti demonstreaza cum lucrurile marunte pot sa devina cu o mare importanta, ce se intampla in jurul tau, cum definesc altii societatea in care traiesc.

Ce vei gasi pe clujeanul? Care este cea mai deprimanta zi din an. Sau ce spun specialistii despre anticonceptionale, aspecte mai putin stiute. Despre dulciurile cu o concentratie menita sa aiba grija de dantura ta. Afla totul despre promovarea online si ce trebuie sa aiba un site complex, despre risipa de mancare sau despre excese. Doar in ultima perioada acest blog abunda in tot felul de idei interesante pe care le dezvolta. Si pentru ca publicul sau tinta este de fapt publicul la scara larga devine o sursa de informare de apreciat pentru toata lumea.

Mereu se poate mai bine. Asta o spunem de fiecare data pentru a imbunatati modul in care facem lucrurile. Poate ca si acest blog ar trebui sa urmeze aceasta cale insa cert este ca asa cum a inceput si continuat este satisfacator in continut.

 

Comentariile sunt închise.