Cu calm in deplasare

Calatoritul este o experienta extraordinara, insa nu este atat de mult pentru oamenii care sufera de anxietate. A face fata anxiettii peste hotare poate fi chiar si mai problematic decat a face fata stresului in tara ta si acasa la tine. Atunci cand calatoresti prima data, chiar si insotit de cineva, este destul de stresant. Fie nu stii ce ai de facut si iti faci griji in legatura cu ce se va intampla in aeroport, cand vei ajunge in tara respectiva sau la locatia de cazare, fie ca nu stii exact cum sa te omporti in acea tara, fie ca nu vei putea sa conversezi cu oamenii de pe acolo.

Data viitoare cand te vei afla intr-o tara straina si vei avea aceste sentimente de teama si de anxietate in stomac, ar fi bine sa urmezi niste mici sfaturi care te vor face sa te simti mai bine imediat.

Pozitivitatea te ajuta

Puterea pozitivitatii si a gandirii indreptate catre bine este imenda, si crede-ma, chiar functioneaza. O atitudine pozitiva duce la ganduri mai pozitive, ceea ce inseamna ca vei fi mai relaxat si mai putin ingrijorat. Ideea este ca, subconstientul tau crede ceea ce ii vei spune tu. Daca ii vei spune ca poti sa calatoresti cu avionul fara nici o frica, atunci va crede aceste lucruri. Atunci cand anietatea loveste, a face fata acestui lucru nu este realizabil decat prin puterea gandurilor pozitive.

Respira

Chiar daca suna prea simplu, uneori mai uitam sa respiram in cautarea organizarii celei mai bune calatorii peste hotare. Insa, uitam un lucru important. Respiratia este importanta si ne poate ajuta sa ne relaxam si sa ne gandim mai bine la ceea ce vom face. Pana la urma, este vorba despre o experienta noua, inedita, insa nu trebuie sa ne fie frica, ci trebuie sa ne gandim ca va fi atat de bine incat vom dori sa ne reintoarcem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *