Cum iti decorezi casa cu lumini LED

Un sistem de iluminare perfect este cheia pentru a pune in evidenta un anume cadru, peisaj, spatiu. Poti alege sa iti iluminezi mai intens anumite unghiuri ale spatiului detinut. Ca si efect ai parte nu numai de iluminarea necesara pe timp de noapte insa si de un stil apreciat. Spre exemplu iluminarea exteriorului casei poate fi stilul perfect pentru o petrecere sau orice alt tip de eveniment.

Sa te pazesti de musafiri nepoftiti mai ales noaptea, iluminatul la exterior de asemenea este o modalitate de a avea grija de ceea ce detii. Si nu este atat de greu sa faci asta pe cont propriu. Insa mai bine alegi varianta de LED, cele care iti asigura o durata lunag de viata a iluminatului, fiind mai eficiente ca alte metode. Trecand la partea concreta de iluminare primul pas pe care sa il faci tine de schita locului ce doresti sa il pui in valoare. Include chiar si copacii din jur si alte obiecte care sa completeze casa.

Culorile sunt variate, asa ca ai de unde alege insa trebuie sa tii cont de stilul casei. Spre exemplu o casa Victoriana ca si stil necesita un stil vintage si nu multicolor. Continua cu alegerea LED-urilor, intre cele care se alimenteaza prin panou solar sau cele de joasa tensiune. Si aici ai o serie de aspecte asupra carora sa te axezi. Spre exemplu acceseaza Greentek si descopera aici o mare de optiuni. Insa cand vine vorba de iluminatul in sine, de LED-uri, indiferent de tipul lor toate indeplinesc aceleasi conditii ca fiind calitative si durabile. Stiai spre exemplu ca LED-urile pot atinge o durata de viata de minimum 40 de mii de ore de folosire? Si pentru a intelege eficienta lor afla ca un bec clasic dureaza in medie 750 de ore.

Beneficiile becurilor LED iti vor schimba perspectiva. Chiar si cand vine vorba de iluminatul exterior, necesar sau doar ornamental, LED-urile sunt de ales. Poti opta pentru track lights, lumini arhitecturale sau simple corpuri liniare, lampi, becuri si asa mai departe. Mai ales acum in prag de sarbatori cand iluminatul caselor este o traditie ai dori sa faci o astfel de investitie, dincolo de clasica necesitate de iluminat in interior.

Avand in vedere echilibrul intre calitate si pret, intre calitate, confort si utilitate pe termen lung LED-urile sunt net superioare altor clase de becuri sau forme de iluminare. Sunt de ales pentru ca indeplinesc cerintele oricarui doritor. Si pentru ca trebuie sa treaca testul demonstrativ este cert faptul ca acestea vor emite lumina cu aceeasi intensitate pe intreaga lor durata de viata, isi vor dovedi calitatea la fiecare pas si nu te vor face sa regreti investitia, ba mai mult o vei putea folosi timp indelungat.

Instalarea luminitelor cu LED pentru pura ta placere sau pentru partea necesara de iluminare poate fi realizata simplu si eficient cand tehnologia LED este de partea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *