Cum poti avea grija de buclele tale

Coafurile cu bucle exista de cand secolele. Statui ale zeitatilor grecesti intruchipeaza atat barbati, cat si femei cu bucle. La copii, buclele sunt si mai adorabile chiar. Fie ca sunt foarte mici si dese, fie ca sunt mai mari si mai lejere, este extraordinar sa ai bucle pentru ca se ofera efectul de volum al parului fara nici o grija. Coafurile cu bucle sunt foarte populare mai ales la nunti, dar si in zilele in care ne plimbam si ne imbrcam casual.

Atat parul cret, cat si parul drept poate fi transformat intr-un par minunat cu bucle. Pentru a forma o bucla, poti lua omica portiune de par si o poti suci de cateva ori la baza scalpului. Apoi o prinzi cu o agrafa, sprayezi cu putina apa si astepti sa se usuce pentru a desface parul si a obtine bucla perfecta. Spiralele fixe pot fi formate prin rularea suvitelor de par in jurul a unor bigudiuri profesionale.

De asemenea, ondulatoarele mai mici sau mai mari pot face adevarate minuni pentru parul nostru, daca vrem sa obtinem efectul de ingeras. Insa, pentru a avea un par buclat ca scos din cutie, trebuie sa ne ingrijim corespunzator de buclele noastre. Uite cum:

  • Cumpara cel mai bun produs pentru par. Alege cel mai bun produs pentru tipul tau de par si aplica-l pe parul ud dupa ce l-ai samponat in prealabil. Pentru parul carliontat natural sau pentru parul facut cu permanent, apleaca capul si usuca parul cu ajutorul unui uscator de par si a degetelor trecute prin suvitele buclate.
  • Protejeaza-ti buclele. Ai grija de buclele tale cu ajutorul unui spray care protejeaza atunci cand folosesti o placa sau un ondulator. Formeaza bucle pe parul uscat dupa ce l-ai sprayat cu unul dintre produsele cele mai bune pentru tipul tau de par. Asigura-te ca vei folosi ondulatorul pana la capatul suvitei pentru a nu obtine un par electrizat, care nu face placere nimenui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *