Cum poti gasi invitatia de nunta perfecta

Poate fi un stres, dar poate fi si o adevarata placere. Pregatirile de nunta te vor influenta exact in modul in care le permiti. Pentru ca stresul sa mai fie eliberat de pe umerii tai, iti ofer in cele ce urmeaza cateva recomandari pentru a alege un element foarte important: invitatiile de nunta.

Primul pas incepe cu cautarile. Vei merge, cel mai probabil, la cateva targuri de nunti, prin cateva magazine fizice, sau vei cere recomandari rudelor, prietenilor si cunostintelor. In aceasta etapa trebuie sa iti stabilesti modelul pe care il vei alege, insa nu trebuie sa fie vorba de o cheltuiala considerabila cu deplasari si o investitie de timp notabila.

Iti dau un sfat: incearca si in mediul online. Gaseste-ti invitatia ta de nunta doar pe www.invitatiedenunta.ro! Cunosc persoane care au apelat la acest website, si recunosc ca mi-as fi dorit sa stiu despre el si acum doi ani, cand am avut nunta.

Pasul doi: concepe lista de invitati. Poate unii considera ca e mai important sa ai pregatita lista dinainte, insa asta dureaza mult mai putin de obicei decat cautarile pe care le faci pentru a gasi modelul de invitatie de nunta perfect. Asadar, dupa ce ai ales tipul de invitatie dorit, e timpul sa faci olista completa cu cei pe care ti-i doresti sa ii ai alaturi in ziua fericitului eveniment.

La pasul trei va trebui sa gandesti in avans. Tine cont de faptul ca imprimarea invitatiilor poate fi un proces de durata, datorita comenzilor destul de voluminoase, in special cele din timpul verii. Firma la care apelezi iti poate spune ca invitatiile vor fi gata in doua sau trei saptamani, ori chiar 6, daca cererea este foarte mare. Asigura-te ca pregatesti totul din timp!

Care sunt elementele carora trebuie sa le acorzi atentie suplimentara?

Primul pas mentionat anterior va implica si alegerea textului, mai exact a font-ului in care vei dori sa fie imprimata invitatia. Te vei baza pe tematica nuntii, pe stilul vostru personal, sau pe ceea ce e la moda. Din nou iti dau un sfat – daca nu te poti hotari, apeleaza la stilul clasic, pentru ca nu se demodeaza niciodata.

Tot la primul pas va trebui sa alegi culorile si marimea invitatiei. Te vei baza din nou pe preferintele proprii, pe ideea amuzanta, eleganta sau clasica pe care vrei sa o transmiti la fericitul eveniment. Poti opta pentru variante moderne, avangardiste, pentru un stil clasic sau pentru unul minimalist, pentru invitatii specifice nuntilor in stil medieval si multe, multe alte tematici la care te-ai putea gandi.

Foarte important este sa nu uiti de confirmari, si tine cont de asemenea de ideea de a comanda 10-20 de invitatii in plus. Poate vei omite fara sa vrei persoane pe care chiar ti le-ai dori alaturi la nunta, sau poate ca vor aparea si rude sau cunostinte care te vor surprinde – deci asigura-te ca ai totul acoperit, atat in ceea ce priveste invitatiile cat si locurile de rezerva din sala.

Sper ca ti-au fost utile aceste sfaturi – nu mai urmeaza decat sa iti urez „Casa de piatra!” si spor la pregatiri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *