Cum sa eviti mahmureala

Placerea dintr-o noapte nebuna va fi chinul de a doua zi. Exista numeroase sfaturi despre cum poti sa eviti mahmureala de a doua zi insa cert este ca miezul problemei se afla in ceea ce consumi. In prima faza nu le combina pentru ca asta iti va face mai mult rau si nu va mai fi doar o banala mahmureala. Dincolo de asta tine cont de:

  1. Nu bea pe stomacul gol. Asta iti va accelera starea de ebrietate si implicit mahmureala este mai crunta. Asa ca oricat de putin ar trebui totusi sa mananci. Si nu dupa pentru ca oricum alcoolul iti provoaca stare de foame si vei observa ca vei avea tendinta sa mananci mai mult decat de obicei, cu o foame de lup. Mancarea absoarbe din cantitatea de alcool asa ca este pentru binele tau.
  2. Un alt secret al unora este acela de a sta departe de bauturile inchise la culoare, din orice categorie, de la vin rosu si pana la brandy si asa mai departe. Acestea contin de regula si mai multe cantitati de substante chimice, numite congeneri, colorati ce adunati nu iti fac bine. Prefera in schimb sa mergi pe vin alb si bauturi de acest gen.
  3. Consuma apa pentru hidratare si stai in aer proaspat. Sunt poate ca aspecte banale insa cele care te tin pe picioare. Nimic nu se compara cu nevoia de o briza, de aer fresha doua zi. Daca tii cont de asta si in noaptea de petrecere este clar ca a doua zi va fi un mai mare chin.

Sfaturi ar fi cu mult mai multe. Insa aici depinde si de bunul simt caci a bea fara masura nu mai inseamna mahmureala de a doua zi ci oarecum o alta betie pana cand alcoolul este eliminat complet din organism. In orice caz mancarea este temelia pentru a nu ajunge in cazuri atat de grave.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *