Cum sa impresionezi cu telefonul tau

Toata lumea este legata in ziua de azi de telefoanele mobile, de smartphone-urile care exista pe piata tot mai diversificata a acestor gadgeturi de ultima generatie. Nu numai ca suntem legati de mobilele noastre, dar de asemenea suntem si foarte atasati de ele emotional.

Un telefon mobil este ceva ce ne mentine in alerta, ne mentine in viata sociala si ne ajuta mereu atunci cand vrem sa luam legatura cu diferite persoane. Asadar, de ce nu am alege sa il personalizam si sa il mentinem in siguranta mereu? Daca tot avem niste telefoane inteligente, de ce sa nu le facem sa iasa in evidenta si sa se remarce de indata din toate celelalte.

De exemplu, un prieten de al meu a intrat pe un site cu huse HTC M8 si a descoperit acolo mai multe tipuri de carcase si de huse originale ca design din care si-a ales vreo 3 modele pentru telefonul lui HTC. Cand i-au ajuns, am ramas wow pentru ca sunt intr-adevar diferite de toate celelalte de pe piata si acum incerc sa imi gasesc si eu o husa buna pentru telefonul meu.

Toti avem cate un telefon de care suntem destul de atrasi si fara de care nu ne-am mai imagina viata, insa problema in a detine un telefon este ca, ei bine, toata lumea are asa ceva, doar ca modelele difera. Asadar, pentru personalizarea acestora ne dorim mereu sa gasim niste huse, folii sau bumpere care sa se potrivesca foarte bine cu gadgeturile noastre.

Nu toata lumea detine cate un iPhone sau cate un Samsung de ultima generatie, insa variantele mai accesibile exista pe piata si merita si ele la fel de multe laude si protectie in cee ce priveste factorii exteriori care le pot dauna.

Poti sa ai un Blackberry sau un LG, poti avea un Nokia sau un Allview, dar daca nu i-ai asigurat protectia pe timp de vreme rea sau daca nu l-ai personalizat oarecum in functie de pasiunile si de starile tale, atunci nu poti zice ca ti-ai lasat amprenta personala asupra acestuia.

Poti sa alegi sa iti impodobesti telefonul asa cum a facut prietenul meu, alegand niste huse de pe un site sau din magazinele fisice din oras, insa de asemenea poti sa il decorezi chiar tu daca te lasa inima. Putina oja de unghii, niste scoici micute, niste margele sau niste nisip colorat- cu toatele pot sa fie niste variante excelente ale ideii de a impresiona cu propriul telefon pe unde iesi in lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *