Cum sa promovezi usor un site

In acest articol o sa scriu putin despre optimizarea seo, care din punct de vedere al motorului de cautare google, un motor care este cel mai folosit in intreaga lume. Promovarea unui site pe internet nu este foarte greu, daca se stie o modalitate perfecta de a intra in cele mai tari cuvinte cheie pe google.

Ca de exemplu daca detineti un magazin de tigari electronice, bineinteles ca va trebui sa promovati site-ul pe cuvintele cheie tigara electronica sau tigari electronice, poate chiar si numele si tipul produselor respective de pe site.
O metoda prin care puteti sa va promovati site-ul este facebook si  cu ajutorul unui blog general. Distrubuirea site-ului pe cat mai multe pagini va ajuta extrem de mult, insa trebuie facut asta cu putina minte. Nu cumparati like-uri de facebook fake, asa numitele schimburi de like-uri de pe site-urile de acest gen, pentru ca ele mai mult va duc site-ul in jos.

Un site se poate promova foarte usor doar prin continut. Cel mai important aspect in momentul actual il reprezinta continutul unic. Cu cat un site are continut unic cu atat acesta va fi mai important in google si va avea mai multe avantaje fata de un site care are continut copy-paste de le altele.

In afara de continut unic trebuie sa aveti si cateva link-uri. Link-urile le puteti face foarte usor prin advertoriale, link-uri, comentarii dofollow, forumuri si asa mai departe.

Este important ca atunci cand scrieti un advertorial de exemplu sa aveti un continut cat mai unic, si sa nu aveti copy paste, sa copiati articolul si sa il dati la 100 de bloggari sa il posteze , pentru ca din start site-ul va fi penalizat.

Un blog care puteti sa va puneti comentarii dofollow este si blogul nostru. Nu are continut spam iar daca sunt comentarii de calitate, categoric vor fi aprobate.

In afara de comentariile dofollow puteti apela si la advertoriale. Preturile sunt destul de mici in comparatie cu altele. Va uram mult succes cu site-ul vostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *