Cum servesti cu placere portia de sushi

Daca nu ai mai incercat pana acum portia de sushi este cea cu peste si orez, specialitate japoneza. Daca ai mai incercat insa nu ai savurat acest gust desavarsit inseamna ca nu ai avut cea mai buna reteta de a sti ce si cum sa consumi. Descopera cateva secrete ale portiei de sushi:

  1. Sushi se consuma musai cu wasabi si sake. Daca intentia este aceea de a avea o masa pur japoneza ai putea sa te gandesti la asta. Insa nu este musai, tinand cont de faptul ca wasabi se adauga in combinatia de peste si in reteta de sushi. In plus sake se combina cu alte mancaruri ori in stil traditional sushi se combina cu bere.
  2. Ghimbirul este si el mereu prezent la o masa cu sushi. Aici tine de faptul ca acesta reimprospateaza gustul si te va ajuta sa simti cu adevarat toate gusturile. Asa ca se serveste printre inghitituri de peste.
  3. Nu e musai sa tii cont de bete. Este cu mult mai jenant sa nu stii sa consumi sushi cu betele decat sa consumi aceasta mancare cu mana. Pana la urma in stil pur traditional asta inseamna. Rolele de sushi cu alge chiar impun sa le consumi asa.
  4. Solul specific este cel care se doreste a fi numai putin atins de sushi. Asa ca nu inmuia intens mai ales pentru ca acea compozitie de sushi, unde este orezul ar putea sa se dezintegreze si sa alegi firmituri in cele din urma.
  5. Sushi nu este egal cu pestele crud. De fapt un astfel de sortiment se numese sushimi si nu are legatura cu variantele de sushi care dce altfel ar putea fi din ton, somon, tipar, cu orez si foi de alge in unele cazuri. Si da, exista si varianta de sushi vegetarian.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *