Cum te mentii tanara

De ce nu este bine sa bei dintr-un pahar cu pai? Sau de ce nu este bine sa consumi zahar? Exista destul de multe situatii care practic iti fura din tinerete daca se poate spune astfel. Descopera ce nu ar trebui sa faci si de ce este bine sa fii rezervat/a cu anumite obiceiuri, de dragul de a-ti pastra tineretea.

Bei cu paiul

Poate ca o durere de masea nu iti permite sa consumi ceva solid si apelezi la aceasta varianta. Sau este pur si simplu o placere pentru a consuma cu paiul orice bautura. Doar ca un astfel de obicei inseamna sa faci riduri. Prin presiunea ce se aplica la zona muschilor fetei si asta in mod repetat se pare ca sansele de a face riduri sunt mai mari.

Folosirea pernelor

Este inevitabila poate insa aduce si asta un risc de a face riduri. Desi nu ai cum sa eviti asta si mai cu seama ca nu poti controla ce se intampla in somn specialistii spun totusi ca exista si solutii pentru asta. Spre exemplu se pare ca a folosi o fata de perna din matase este cazul ideal pentru ca aceasta contine se pare aminoacizi similari cu cei din creme.

Privitul la TV

Aproximativ 21 de minute din viata ta se scurg cand privesti la televizor. Studiile arata ca cei care au o astfel de preferinta se pare ca au o viata mai scurta si prin lipsa de activitate. Acest lucru are o mai mare importanta incepand cu varsta de 25 de ani. Deci, crezi ca merita?

Aerul din jurul tau

Folosirea excesiva a aparatului de aer conditionat precum si a incalzirii exagerate sunt aspecte care usuca pielea, tenul si parul. Asta duce si la aparitia ridurilor asa ca una peste alta se ajunge la o imbatranire precoce.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *