Cuplurile in zilele ploioase – partea 2

Desi e ploios afara, nu inseamna ca poate constitui o limita. Daca esti un stil romantic, dramatic, atunci sarutul in ploaie poate fi un vis devenit realitate. Zilele ploioase pun la dispozitie oportunitati pentru o  aventura impresionanta. Mergand afara sa lipaiti prin balti, poate fi scuza perfecta mai apoi pentru un dus fierbinte.

Nu trebuie sa stai legat de casa doar pentru ca afara ploua. Desi s-ar putea sa nu fie neaparat o iesire traditionala, un mall sau o biblioteca pot pune la dispozitie o atmosfera surprinzator de romantica. Aceste medii casual te scapa de presiunea necesitatii unei atmosfere romantice si va permit sa va simtiti bine intr-o atmosfera casual. Puteti gati impreuna sau daca ajungeti intr-o dupa amiaza ploioasa intr-o biblioteca, va puteti citi unul altuia din cartile pe care puneti mana.

Daca decideti sa stati in casa, gasiti activitati pentru a evita plictiseala pe care o da o zi ploioasa. Cere-i prietenei sau prietenului tau sa te invete ceva: daca esti barbat, cere-i sa te ajute sa inveti sa gastesti mancarea ta favorita. Daca esti femeie, cere-i sa te ajute sa iti instalezi singura un sistem de operare sau un program mai complex. Veti ajunge sa aflati mai multe unul despre celalalt si sa invatati lucruri noi.

Nu e nimic mai comfortabil decat urmarirea unui filma sau statul in fata unui monitor pentru a juca un joc. Incercati sa va bateti unul pe celalalt la diferite jocuri. Daca jocurile nu sunt neaparat placerea voastra, inchiriati un film, in special un film de groaza pentru zilele ploioase.

Daca in final tot va plictisiti incasa, afara e din nou solutia. Iesiti la o plimbare pe seara, prin ploaie, fara umbrele fara nimic. Incercati sa stati pana cand va udati complet si apoi intrati in casa si va dezbracati pe rand de tot ce este ud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *