Cuplurile in zilele ploioase

In timp ce zilele cu ploaie restrictioneaza cu mult activitatile ce pot fi intreprinse afara, ele nu reusesc sa strice cu totul starea ta si a partenerei/partenerului tau. Activitati amuzante pe care le puteti intreprinde impreuna sunt cu gramada. Impreuna puteti descoperi lucruri interesante de facut, activitati care va vor tine ocupati si va vor aduce mai aproape. In interior, puteti oricand sa faceti sa ploua cu soare.

Puteti sa realizati primul vostru maraton de filme. In loc sa urmariti doar un film, transformati totul intr-un eveniment. Pregatiti popcorn, gustari si bauturi preferate si pregatiti-va de o zi intreaga de distractie. Daca nu prea va puteti pune deacord asupra filmelor de vizionat, puteti mentine un echilibru, alternand cu preferintele fiecaruia.

Daca sunteti oarecum gameri, puteti sa jucati jocuri de tabla cum ar fi Monopoly, Europolis, Sah sau de ce nu, pentru cunoscatori chiar table. Si jocurile de carti pot fi o metoda buna, mai ales cele care se sfarsesc cu diferite pedepse amuzante. Puteti de exemplu sa pariati pe piese de imbracaminte si in acest caz, totul va fi mult mai amuzant.

Daca sunteti ambii pasionati de jocuri video, puteti face si asta, luptand unul impotriva celuilalt. Puteti oricand sa faceti exerciti in timp ce afara ploua, aventurandu-va intr-o calatorie spre dormitor.

Desi jocurile pot fi amuzante, puteti incerca si activitati mai speciale, comice sau chiar hilare. Puteti organiza doar in doi un show de moda in care sa purtati hainele vechi sau chiar hainele celuilalt.

Activitati departe de casa

Poti sa iesi din casa, chiar daca ploua. Puteti merge impreuna sa vizitati un muzeu, puteti merge la o piesa de teatru sau la un concert. Daca vreti ceva mai special, puteti petrece impreuna o seara intr-un local select cu muzica pe placul vostru.

Voi cum va petreceti timpul impreuna in zilele ploioase?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *