Cursuri de dans pe care trebuie sa le iei

dans

dans

Mai ales daca esti un impatimit al tuturor dansurilor sau daca esti doar un pasionat de anumite forme de dans, exista pentru tine si pentru toata lumea diverse cursuri de dans specializate pe anumite miscari si pe anumite genuri, care iti stau la indemana  de indata ce vei pasi in cadrul unui studio de dans de oriunde din tara.

Acolo, te vor intampina instructori si oameni pregatiti in domeniu, coregrafi priceputi si care iti vor transforma orele de dans si de miscare in adevarate lectii de viata, de cultura, dar si de antrenament fizic. Fie ca mergi acolo pentru a invata cateva miscari de dans pentru nunta ta, dar de asemenea poti invata sa dansezi din placere si pentru propriul amuzament.

Cunostinte poti acumula oricum, atat din cadrul cursurilor de dans, dar si datorita faptului ca ai putea urmari online pe YouTube sau pe diverse site-uri de profil care te invata ce si cum. Uite niste dansuri care ar trebui sa fie stiute de toata lumea si invatate bine-bine.

Asa cum ii sugereaza si numele, dansul Quickstep  este plin de verva si de o miscare continua cu pasi repezi si bine executati.  Daca si tie iti place sa te misti si sa luneci pe partea country si electrica sau doar sa te misti rapid si bine, vei descoperi ca elementele acestor forme de dans sunt specifice si imprumutate si dansului Quickstep.

Este un dans sincopat cu miscari care implica miscarea bratelor si a picioarelor. Daca ai mai executat vreodata sau daca ai mai vazut vreodata dansul Charleston, stii atunci ce reprezinta Quickstepul. Imi place sa dansez, chiar daca nu sunt buna la acest lucru. A invata cateva dintre aceste dansuri te poate ajuta chiar daca faci asta doar de fun. Vei avea parte de putina miscare fizica si vei invata ritmul. Care este tipul de dans favorit pe care il preferi tu? Spune-ne si noua si ne vom bucura!

Comentariile sunt închise.