Daca esti din Constanta, Brasov, Pitesti, Ploiesti sau Sibiu, Stailer vine cu mega surprize

stailer

Saloanele de beauty sunt la mare cautare mai mult ca niciodata. Cu totii avem nevoie de unele schimbari sau de un rasfat din partea unor profesionisti cu experienta care ne ofera rezultate mirobolante.

Ne place sa aratam bine si punem accent pe aceste detalii, pentru ca ne place sa dam bine in societate si sa ne simtim in largul nostru. Tocmai de aceea, indiferent daca avem un eveniment important in viata noastra sau pur si simplu o zi in care ne-am propus sa ne relaxam, mergem la un salon de infrumusetare.

Ne place faptul ca aceasta industrie este intr-o continua dezvoltare si ne ofera tot ce este mai bun, pentru ca noi sa ne simtim cu adevarat rasfatati si frumosi.

Stailer este o platforma online care face parte din aceasta industrie si care a fost apreciata chiar de cand s-a lansat. Clujenii au avut parte de beneficiile Stailer inca din toamna anului trecut, iar zvonurile cum ca este o platforma care aduce mega beneficii din aceasta industrie au circulat destul de rapid in toate colturile tarii. La scurt timp, Stailer a fost lansat si in alte 4 orase mari ale tarii respectiv Iasi, Timisoara, Oradea si Bucuresti. Vezi detalii extra aici.

Daca esti din Constanta, Brasov, Pitesti, Ploiesti sau Sibiu, Stailer vine cu  mega surprize

Doar ca nu s-a oprit doar aici. Fondatorii Stailer au anuntat de curand ca pana la sfarsitul lunii august reteaua Stailer se va extinde si in Constanta, Brasov, Ploiesti, Pitesti si Sibiu!

O veste extraordinara pentru locuitorii acestor orase, avand in sfarsit ocazia sa se programeze la un salon de beauty online, in mai putin de 5 minute.

Si nu la orice salon, ci pot alege dintr-o intreaga lista de saloane de beauty de inalta calitate, unde se pot bucura de un rasfat ca la carte.

De la tuns, vopsit, make-up, epilat, manichiura si pedichiura, tratamente faciale, masaje de relaxare pana la pensat si multe alte servicii din aceasta industrie, pot fi gasite pe platforma Stailer.

De ce este atat de apreciata platforma

Pentru ca are un scop clar de a-ti eficientiza timpul de cautare a unui salon de beauty, atunci cand tu ai nevoie. Cu Stailer te poti programa la orice salon, online fara a mai da niciun telefon. Este mult ai simplu si mai eficient, iar calitatea primeaza cu fiecare serviciu ales.

In plus, este o platforma 100% gratuita care poate fi accesata atat de femei, cat si de barbati, in egala masura.

Astfel ca oricine utilizeaza Stailer poate renunta la metoda clasica de a da telefoane cu saptamani inainte la saloane pentru a-si face o programare. Aici poti sa te programezi chiar in aceeasi zi, la ora aleasa de tine, ori acest lucru constituie un avantaj enorm pentru comunitate.

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile si avantajele oferite, acceseaza platforma stailer.ro, pagina de facebook iar daca ai intrebari scrie la adresa support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *