De ce inseala femeile?

Un studiu realizat recent, arata ca femeile au aproape la fel de multe aventuri extraconjugale ca si barbatii. Insa ce anume le determina pe acestea sa se abata din calea relatiei pe care o au si de ce sunt tentate sa insele?

Barbatii inca detin locul unu in ceea ce priveste inselatul, dar femeile se grabesc sa ii ajunga din acest punct de vedere. Procentul femeilor care inseala a crescut din 1990, cu 40% in anul 2010, potrivit National Opinion Research Center (NORC). Aproape 15% dintre acestea au recunoscut ca au avut o relatie extraconjugala, in timp ce procentul barbatilor care inseala a ramas la 21%. Unii experti nu sunt mirati de faptul ca din ce in ce mai multe femei ajung sa insele in ziua de astazi.

Totusi, de ce a crescut numarul femeilor care inseala? Iata cateva motive de ce inseala femeile.

Isi permit. Motivul numarul unu pentru care femeile inseala este pentru ca sunt independente financiar. Job-urile mai bine platite le permie acestora sa uite de consecintele pe care le-ar putea avea in cazul in care o astfel de aventura ar determina ca o casnicie sa ajunga la un divort. Cu toate acestea, o buna parte din femeile divortate au observat ca bugetul lor chiar a crescut cu aproape 25%, din cauza ca se pot concentra mai bine la munca, si astfel castiga ceva bani in plus.

De asemenea, inselatul se afla, de multe ori, la o distanta de un click. Inainte, femeile trebuiau sa se ascunda ca sa dea un telefon, sau sa foloseasca telefoanale publice pentru a vorbit cu amantul lor. Acum, ele pot apela sau sa trimita un mesaj text de pe telefonul mobil personal, sau mai bine, se pot conecta pe retele de socializare pentru a discuta problemele de dragoste cu amantul, care mereu e dispus sa le asculte. Sunt foarte multi barbati disponibili, atat in mediul online, cat si la birou, iar asta ofera foarte multe oportunitati de a insela.

Un comentariu:

  1. Pentru ca… majoritatea barbatilor, 99,99%, sunt ATAT de nepriceputi in a face dragoste cu o femeie, incat aceasta il cauta pe 0,01! Si pana la urma ramane singura, ca e mult mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *