De ce merita sa cumperi un termostat Salut iT 600 Smart Home

Daca esti atras de tehnologie si de conceptul de casa inteligenta, probabil ai inceput deja sa te dotezi cu aparatura si gadget-urile necesare care o pot aduce cat mai aproape de aceasta idee. Nu ma refer doar la a conecta TV-ul sau camerele de supraveghere cu smartphone-ul prin Wi-Fi, ci si alte dispozitive. Printre optiunile la care poate nu te-ai gandit se numara si conectarea sistemului de incalzire prin intermediul unui termostat inteligent, pentru a apropia si mai mult casa de ceea ce numim smart home.

Recomandarea in acest caz este sistemul Salus iT 600 Smart Home. Acesta este in fapt un termostat inteligent, care dispune de functii multiple si pe care merita cu siguranta sa il achizitionezi. Iata care sunt si motivele:

  1. Pare scump, dar te ajuta sa faci economii

Unii ar putea spune ca un astfel de sistem este mult prea scump. Investitia nu e insa una care face o gaura uriasa in buget si in plus ajuta la economii, pe termen lung.

Explicatia este simpla. Sistemul Salus iT 600 Smart Home ofera control deplin utilizatorului, prin posibilitatea de a gestiona intr-o maniera eficienta consumul de energie. Temperatura poate fi ajustata in orice moment pentru a pastra nivelul de confort dorit, existand de asemenea posibilitatea de a programa sistemul in functie de orarul zilnic al proprietarului. In acest fel, centrala va oferi temperaturi mai ridicate atunci cand proprietarul este acasa si unele mai joase pe timp de noapte sau atunci cand in locuinta nu se afla nimeni.

  1. Compatibilitate cu sisteme diverse de incalzire

A avea o casa inteligenta nu presupune neaparat ca totul sa fie digital, computerizat. Exista dispozitive de baza care compun sistemele de incalzire si care le departajeaza: poate fi vorba despre incalzire prin pardoseala si prin radiatoare, spre exemplu.

Unele termostate nu sunt compatibile cu unul sau cu altul, insa Salus iT 600 Smart Home poate sa gestioneze eficient atat sistemele de incalzire cu radiatoare, cat si cele bazate pe incalzire in pardoseala. Pentru a completa conceptul de smart home, acest sistem poate sa monitorizeze si diverse aparate electrice prin intermediul prizelor inteligente, pentru a eficientiza de asemenea consumul de energie.

  1. Control de la distanta al temperaturilor, pe zone individuale de incalzire

Avantajul de a putea fi controlat de la distanta este atractiv pentru oricine, insa la Salus iT 600 Smart Home se mareste miza din acest punct de vedere. Spre exemplu, sistemul poate incalzi doar anumite zone, anumite camere, daca asta isi doreste proprietarul. Cu atat mai mult se ofera un control suplimentar al consumului de resurse, intrucat nu vor fi incalzite inutil toate camerele, precum in cazul sistemelor de incalzire clasice, care nu dispun de termostate.

Daca aceste avantaje nu te-au convins, poti sa afli mai multe informatii despre sistemul Salus iT 600 Smart Home direct de la sursa: intra pe site-ul www.saluscontrols.ro si documenteaza-te direct de la sursa, sau verifica si parerile altor utilizatori care l-au incercat – le poti gasi de asemenea online.

Comentariile sunt închise.