De ce sa asculti muzica crestina

Muzica a avut dintotdeauna o amprenta asupra starii de spirit. Fie te linisteste, fie te energizeaza, muzica este un factor cu putere de influenta. Asadar muzica pe care o ascultam trebuie sa fie cea cu care rezonam, care ne face sa ne simtim bine. Desigur, acum te gandesti unde se incadreaza genul muzical pe care il prefer. Muzica comerciala sa spunem este un alt subiect, este potrivita unui context de distractie poate, dar muzica aceea pe care o asculti doar pentru tine, cea care se aude in surdina, aceea ar trebui sa o alegi cu atentie.

Primul gand cand vine vorba de muzica crestina este despre muzica din strana poate. Cum sa asculti asa ceva? Este o muzica solemna desigur. Totusi nu departe de aceasta exista nisa muzicii crestine, cea mai vibranta in versuri si linie melodica, cu tematica evidenta.

3 motive sa asculti muzica crestina

Te linisteste si te provoaca sa meditezi

Sunt acele momente in viata cand totul se rezuma la ce esti si ce faci in aceasta viata, cand te intorci spre credinta si iti dai seama ca partea spirituala este ceea ce ai nevoie sa iti fie bine in viata. Poate ca suna a stereotip, dar in timp cu siguranta ti se dovedeste ca asa este.

Asadar, atunci cand ai nevoie de acele momente de liniste, de meditatie, de a fi tu cu tine, muzica crestina este perfecta. Este sa spunem muzica potrivita, alternativa a altor genuri cu care te-ai obisnuit poate.

Te incarci cu pozitivism

De obicei muzica crestina concentreaza un mesaj pozitiv, poate chiar un indemn. In orice caz abordeaza teme diverse, dar din sfera credintei. Te poate face sa te simti mai aproape de divinitate, poate fi ceea ce ai nevoie ca o pauza din viata agitata.

Sunt multi cei care indragesc doar o linie melodica, dar cand asculta cu atentie versurile isi dau seama ca nu se regasesc deloc. Asadar muzica de calitate este cea care te defineste in totalitate. Nu te lasa amagit de un ritm care iti place, daca versurile pe care involuntar ajungi sa le fredonezi dar care nu au nicio legatura cu ceea ce crezi, ce iti place, ce faci, ce consideri.

Diversifica lista de preferinte

Daca te gandesti putin, ai mereu aproape aceleasi lucruri, traiesti in rutina, optezi pentru ceea ce stii ca ai mai incercat. Iesi din cercul acesta, din banal, din limit ape care ti-o impui singur. S-ar putea sa-ti placa, dar sa nu stii. Incearca si altfel de lucruri sau stiluri muzicale. Desi pare banal, o astfel de provocare este cea care iti demonstreaza ca ai mai multe de descoperit decat crezi.

Muzica crestina poate fi oricand o asa zisa trezire la realitate. Iti aminteste in ce crezi, care sunt valorile tale umane si ce prioritati ai in viata. Daca accepti provocarea de a achizitiona un cd cu astfel de muzica gasesti la librariamaranatha.ro optiuni dintre care sa alegi.

Comentariile sunt închise.