De ce sa vezi The Other Woman

Se spune ca nu te pui cu o femeie pornita intr-o misiune a vietii sale. Asa se si reflecta imaginea de ansamblu a filmului „The Other Woman”. Nu numai pentru ca o are  pe frumoasa Cameron Diaz in rol principal insa si pentru ca este o comedie totala iti vei dori sa il vezi. De ce?

Filmul in sine porneste de la o idee clasica insa intr-un stil total aparte aduce un scenariu amuzant. Spune povestea celui care din sot devine amant la puterea a treia si nu se opreste aici se pare. Mark King nu se multumeste cu putin si minte cu nerusinare. Daca pe sotia sa o prefera ca si paravan in afaceri amantele sale sunt distractia sa pentru ca isi permite. Este acel gen josnic care minte si fura insa cu clasa.

Una din amantele sale descopera de fapt statutul sau de casatorit cand in incercarea de a-l surprinde da peste nevasta. Si totul este mai mult decat hilar inca de la bun inceput. Femeie cu constiinta si tradata sotia se imprieteneste cu amanta oarecum mai mult fortat. Carly, adica Cameron, este femeie cu experienta care o sfatuieste ca nu trebuie sa inchida ochii la astfel de situatii. Ori cand deja da peste a doua amanta si a treia cu care Mark imparte patul totul devine un plan bine pus la punct.

Aventura celor 3 merge pana acolo cand il scot pe Mark ca fiind ceea ce este. Ii golesc conturile si asa rotunjite cu bani furati, repun in ordine din punct de vedere legal ceea ce Mark risca sa faca, sa o invinuiasca  pe sotie si mai presus de toate restabilesc viata unei sotii care a fost mai mult decat incercata.

Si totul se termina cu bine pana la urma insa incurcate sunt caile caci amanta Carly se iubeste cu fratele fostei sotii ale fostului amant, in timp ce cealalta cu iubeste cu tatal lui Calry. Got it? Comedie puternica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *