Decorarea camerei copilului

Camera copilului este foarte importanta si mai ales asezarea ei. Mobilierul este unul dintre cei mai importanti factori care pot modifica intr-un mod pozitiv sau negativ aspectul camerei. Din acest motiv este foarte important ca parintii sa fie preocupati de decorarea camerei inca de cand a venit micutul pe lune, si de ce nu, inainte, Este foarte important ca planificarea felului in care va doriti sa fie camera sa fie facuta inainte de a achizitiona mobilier pentru copii

Locul in care este situat patutul copilului este foarte important deoarece aici isi va petrece micutul cea mai mare parte din zi. Ideal este ca patutul sa nu fie orientat catre geam deoarece nu bebelusul nu se va putea odihni suficient din cauza luminii care patrunde in camera. Patutul ar trebui sa fie situat de-a lungul peretelui astfel incat sa puteti avea acces la patut indiferent in ce parte va aflati. In cazul in care optati pentru un patut rotund, aceasta poate fi situat in colt, astfel incat camera va parea mai spatioasa si mai luminoasa.

Si bineinteles ca ai nevoie si de o masuta de infasat pe care sa ii schimbi scutecele micutului tau. Puteti amplasa aceasta masuta in apropiereaa prizelor pentru a putea pune veioze si lampi. De asemenea, ar fi indicat ca dulapul cu haine si scutece sa fie situat in apropiere.

Rafturile in camere sunt solutia ideala deoarece nu ocupa foarte mult spatiu, pot fi depozitate cat mai multe articole si ofera camerei un aspect mai spatios. In plus, este un spatiu foarte util pe care se pot depozita diferite lucruri ale bebelusului sau obiecte de decor interior. In cazul in care nu beneficiati de suficient spatiu, puteti apela la o biblioteca cu rafturi care te va ajuta sa depozitezi cat mai multe lucruri si obiecte de decor. Dulapul cu jucarii este dulapul care ocupa foarte mult loc, poate cel mai mult loc din incapere. El poate fi asezat oriunde.

Inainte de a cauta mobila si decoratiunile pe care ti le doresti in camera copilului tau gandeste-te si incearca sa ii creezi copilului o lume de basm, motive acvatice, peisaje astronomice, tematice sportive etc. Organizeaza mobila si decoratiunile in functie de ideile pe care le ai. Astfel, copilul va dormi mai linistit, se va simti bine intr-un loc primitor si tata de frumos. De asemenea, poti face acel efect de cer instelat care va ajuta copilul sa se odihneasca si mai bine.

Poti opta pentru elemente vintage pentru ca acestea sunt in trend si cad foarte bine ca si elemente decorative pentru copii. In ziua de astazi exista foarte multi parinti care opteaza pentru un astfel de aspect deoarece creea o senzatie de bine, ofera un aer rafinat si nobil camerei copilului.

Puteti opta pentru decorarea incaperii in non-culorile alb si negru. Chiar daca majoritatea oamenilor adopta o camera cat mai colorata si mai vesela, se poarta foarte mult alb si negru. Aceasta combinatie ofera o senzatie de rafinament si elegenata camerei. In plus, aceasta combinatie cromatica este foarte recomandata de catre specialisti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *