Descoperiri minunate si locatii uimitoare

Tunelul Florilor Wisteria in Japonia. Vita de vie Wisteria este originara din Statele Unite ale Americii, dar de asemenea si din Japonia. In Kitakyushu exista o gradina botanica numita Gardina Fuji Kawachi  si aici exista un tunel absolut acoperit de diferite specii de Wisteria. A te plimba printre  aceasta uimitoare aranjare de flori este una dintre cele mai frumoase experiente care nu ai dori sa se sfarseasca-este complet incantatoare. Plantele sunt cunoscute  a creste la inaltimi foarte mari.

Cimitirul vesel din Sapanta se afla in Romania la noi, in Maramures. Persoanele care au creat aceste morminte si pietre funerare credeau ca moartea nu este sfarsitul, ci inceputul unei noi vieti. Proiectarea si picturile, dar si inscrisurile de pe pietrele funerare sunt cu totul originale si sunt menita sa sarbatoreasca natura nemuritoare a sufletului omenesc.

Unele dintre aceste picturi sunt pictate si reprezinta vietile actuale si ocupatiile celor care au trecut pe lumea cealalta. Este o destinatie turistica atat pentru romani, cat si pentru strainii veniti in vizita. Si te face sa te simti mult mai bine si mai vesel decat sa te ingrijoreze sau sa te dezamageasca.

Remarcabilul drum de piatra gigantica se afla pe tarmurile Irlandei de Nord. Este rezultatul unor eruptii vulcanice de acum 60 de milioane de ani, pe putin. Cele peste 40 de columne de piatra sunt realizate din bazalt, care in mos esential este de fapt lava rece.

Trasatura distinctiva este faptul ca majoritatea columnelor  au o forma hexagonala si niste suprafete netede. Acest lucru permite mersul si plimbatul pe acestea. Acestea progreseaza in josul unor stanci si aceste formatii continua in si dedesubtul nivelului marii.

Gheizerul zburator. Acest obiect ciudat este facut de mana omului, cu toate ca din neatentie. O fantana de ulei a fost creata in anul1916 si abandonata, insa echipajul a dat la iveala un gheizer. Din cauza faptului ca fantana naturala de apa clocotita si de minerale s-a dezvoltat, eventual a creat un vulcan foarte inalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *