Design interior pentru un salon de infrumusetare

Pentru aranjarea si organizarea unui spatiu cat mai primitor, placut si estetic in cadrul unui  salon de infrumusetare, ai nevoie de niste idei simple, dar de efect care sa puna in valoare serviciile pe care le ai de oferit acolo si sa atraga atentia in mos placut clientilor tai. Eforturile de proiectare si de estetizare a interioarelor unui beauty salon sunt inteprinse pentru oferirea unui cadru cat mai confortabil si placut ochiului atat a celor care lucreaza acolo, cat si a persoanelor care pasesc pragul acestui loc.

Apelarea la un specialist

Oamenii isi petrec o perioada mare de timp in cadrul unor saloane de infrumusetare din toata tara si pentru asta este foarte important  sa asiguri un spatiu confortabil, dar chic pentru ca acestia sa se relaxeze si sa se simta total aparte de lumea de afara. In mod normal, designul interioarelor unui salon de beauty ar trebui sa faca minuni astfel incat oamenii care merg odata acolo, sa revina din nou si din nou.

Daca planuiesti sa iti lansezi propriul salon de frumusete in orasul tau sau daca doar iti dai cu parerea pentru a ajuta un prieten, atunci un atelier de design te poate ajuta sa vezi lucrurile in perspectiva si sa iti alegi cele mai frumoase culori, modele si idei de decorare si estetizare a interiorului spatiului in cauza. Salonul tau ar trebui sa fie chic, stilat si fresh in acelasi timp, indiferent daca spatiul de care dispui este mai incapator sau mai redus ca dimensiuni.

Idei de estetizare a spatiilor interioare a unui beauty salon

In ceea ce priveste receptia si zona de asteptare dintr-un salon de infrumusetare, ai putea sa mergi pe varianta alegerii unor structuri de iluminare interesante care sa ofere o stralucire aparte receptiei. Ai putea de asemenea sa te folosesti de aceasta zona si pentru vanzarea de produse pe care le folosesti in oferirea serviciilor tale.

Adaugarea unei pete de culoare mai tari in timp ce vei pastra neutalitatea in rest, va oferi receptiei si zonei de asteptare o atingere vibranta, fara sa incarce vizual. O zona de coafare si de hair-styling simpla si organizata este visul oricarui client, cat si a oricarui proprietar de salon. Acest lucru poate fi realizat prin folosirea unor dulapioare portabile in care sa plasezi produsele de folosit in salon, care sa poata fi mutate foarte simplu si rapid din cale.

Prin aceasta alegere, vei pastra zona de coafare curata si organizata, fara a fi aglomerata si dezordonata. Si lumina care este aleasa pentru aceasta zona este destul de importanta. Mai multe structuri de iluminat simple nu numai ca vor ilumina spatiul in cauza, dar de asemenea vor acorda acea senzatie de modernism cu care se vor asocia cel mai bine clientii salonului tau.

O zona pentru manichiura-pedichiura relaxanta este exact ceea ce are nevoie orice beauty salon. Cu suficienta lumina incat tehnicianul sa isi faca treaba foarte bine, poti crea o oaza de calm si liniste de care clientele tale sa se bucure de indata ce vor intra acolo pentru serviciile de manichiura-pedichiura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *