Despre femei si masini

Barbatii se vor crede mereu mai buni soferi si percep cu o oarecare ironie ce se intampla cu femeia la volan. Pentru ei femeia este o specie cand conduce, de neinteles, asta desi statisticile arata ca cele mai multe accidente sunt produse de barbati. Lasand asta la o parte femeile au anumite preferinte cand vine vorba de masini. Intre ele se creeaza o oarecare legatura. Stiai ca:

  • Culoarea prefera de femei in ceea ce priveste masina este rosie? Se accepta si derivate astfel ca 19% din romance au aceasta preferinta. In acelasi top albastrul se pare ca este mai adesea ales sau argintiul, cu 17 procente de popularitate. Si nu, doamnele si domnisoarele nu se avanta dupa roz cum ar crede barbatii.
  • 2 din 10 femei conduc 15 mii de km anual? Intr-o nota comparativa intre barbati si femei cele din urma conduc cu 23oo de km mai putin decat barbatii. Si totusi, 2 din zece fac mai multi km pe an decat acestia. Se rezuma mai mult la zona urbana decat barbatii insa prefera masini mai noi decat ar alege reprezentantii de sex masculin.
  • Femeile prefera masinile pe benzina? 73% fata de 625 fata de cele care prefera  masini diesel pentru ca acestea conduc mai mult in oras si in functie de stilul de sofat se observa avantajul costurilor de a alege o masina pe benzina.
  • Femeile nu fac compromisuri cand vine vorba de intretinerea masinii. Spre deosebire de barbati soferitele castiga cu pana la 300 de lei mai putin insa asta nu inseamna ca fac rabat de calitate. Acestea nu accepta sa mearga la un service ce nu este autorizat, chiar si cand vine vorba doar de revizii. Procentele arata ca 79% din femei fac asta fata de 67% din cazul barbatilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *