Din ce castiga frelancerii online

Ultimii doi-trei ani au reprezentat o oportunitate imensa pentru castigurile online insa nu asa cum s-ar putea crede, prin metode dubioase si scheme mml ci prin munca serioasa, profesionalism si alte principii asemanatoare.

O foarte mare viteza a prins oportunitatea numita freelance insemnand persoane care lucreaza de acasa, din fata calculatorului, indeplinind diferite task-uri pentru alte persoane, firme, companii etc.

Astazi incercam sa vedem care sunt cei mai cautati freelanceri la momentul actual in momentul de fata.

Primii si poate cei care si castiga cel mai mult sunt programatorii. Bineinteles, nu este vorba despre persoanele care au acele cunostinte dobandite la un liceu de informatica ci de mult mai mult. Cei mai multi programatori sunt specializati pe un anumit domeniu si industria site-urilor le pune mereu la munca cele mai mari oportunitati pentru castiguri importante.

Bineinteles, un programator se ocupa de partea din spate a unui site insa pentru ca site-ul sa si arate bine pentru a atrage clienti, mereu e nevoie de un artist. Din offline in online s-au mutat astfel foarte multe perfoane cu un simt ridifcat al esteticii, fosti elevi ai unor licee de arta, desenatori, pictori, designeri, arhitecti etc.

Profitand de multitudinea de tutoriale si softuri gratuite din online, multi din ei au reusit sa inteleaga care este diferenta. Astazi, cei mai multi isi ofera serviciile de realizare a partii vizuale a unui site, blog, magazin online pe diverse platforme de freelance.

Bineinteles, un site nu e deloc un site interesant daca e gol si aici intervin content writerii, din pacate mai slab platiti decat web design-eri si decat programatori. Ei se ocupa de realizarea continutului pentru diverse nise si ste-uri, continut care sa atraga clienti, fani, vizitatori. Cei care au cu adevarat succes sun cei care au terminat licee/ facultati de filologie si pot scrie intr-adevar cantitati importante de continut astfel incat sa aiba castiguri suficiente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *