Din secretele frumusetii: unghii sanatoase si manichiura rezistenta

Oricat de multa grija arati unghiilor tale daca acestea sunt private de strictul necesar, insemnand vitamine si minerale, acestea se vor rupe constant si vor avea un aspect departe de sanatos si estetic. Asa ca trebuie sa tii cont de ingrijirea acestora incepand cu partea de sanatate. Iata cateva trucuri pentru asta:

Nu abuza de lacuri, fie ele colorate sau nu. Exista si acele momente in care ar trebui sa le oferi o pauza. Asa ca prefera sa ai un timp pe saptamana cand nu le aplici nimic din categoria de lacuri ci doar produse de ingrijire.

Lacul de protectie nu este un mit. Acesta ajuta atat la prevenirea ciobirii unghiilor, la ingalbenirea acestora si nu in cele din urma face ca lacul colorat sa adere mai bine si sa reziste mai mult. Si daca doresti sa fii practica poti opta pentru un lac protector coat si baza in acelasi timp, atat pentru ingrijirea unghiilor cat si pentru stratul de luciu ca ultim strat.

Din nevoia de a nu astepta prea mult pana cand oja se usuca poti aplica si un spray care sa grabeasca acest proces. Imagineaza-ti ca exista pentru fiecare in parte, de la brand la brand, un alt timp de uscare. Ar insemna sa astepti prea mult, ceea ce pentru saloane spre exemplu nu este convenabil.

Cand o unghie se rupe sau oja sare nu trebuie sa iti strici toata manichiura. Din fericire exista se pare un spray special pentru asa ceva si chiar si adeziv special pentru a reface pe moment aceasta problema.

Manichiura permanenta sau semipermanenta este ideala pentru cele care nu doresc sa isi compromita manichiura. Rezista cu mult mai mult, saptamani intregi insa atentie, nu se poate curata si reface oricand caci se necesita o substanta speciala de indepartare. Asa ca vei cam depinde de saloane.

Comentariile sunt închise.