Dragostea trece prin stomac

Se spune ca daca doresti sa cuceresti cu adevarat un barbat trebuie sa ii prezinti arsenalul tau. Pe langa femeia superba si cu calitati pe care le cauta trebuie sa existe si un gram de gospodina in toate. Dragostea trece prin stomac astfel ca in ceea ce priveste gatitul nu ai dori sa ratezi sansa de a arata ca bifezi si acest segment. Si vei fi surprinsa sa afli cum poti sa faci asta.

Nu sunt cursuri de gatiti, academii la care sa participi. Poate doar sa afli care ii este mancarea preferata si asta sa gatesti desi iti asumi un risc de a nu fi acelasi gust si sa te compare cu…mama. Mai degraba sunt lucruri simple, mici care vor atrage atentia. Se spune ca daca doresti sa iti conturezi imaginea unei persoane calde cu care se poate discuta ar trebui sa imparti o cana de ceai cald sau cafea insa sa tii in mana cana. Asocierea aceasta in imagine inseamna un plus pentru a fi perceputa ca fiind o persoana dulce, pansament pe suflet.

In ceea ce priveste mancare cercetatorii spun ca ar trebui sa te bazezi pe omleta si pe desert cu ciocolata. Pur si simplu nu poti sa dai gres cu acestea. Si nu pentru ca sunt deja retete clasice si apreciate ci pentru continutul lor de triptofan. Efectul acestuia este de a spori increderea. In el, in tine, in orice caz alimente benefice din acest punct de vedere. Si nu sunt singurele care au acest continut ci te poti baza de asemenea si pe carnea roaie, branza de vaci, spanacul, semintele si fructele oleaginoase (alune, nuci). Adauga bananele, tonul, carnea de curcan si fructele de mare. Toate acestea ar trebui sa fie parte din planul de meniu cel putin pentru cei care se afla la inceput de drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *