Emma Watson si stilul ei vestimentar

Emma Watson chiar este o actrita grozava. Nu ai ce spune in privinta asta. S-a remarcat intr-o lunga serie de filme, fie cu rol principal, fie cu rol secundar. Pe langa asta, este si foarte inteligenta. A absolvit o universitate de top si militeaza foarte des pentru drepturile femeilor si alte cauze de interes general din ziua de azi. Insa, pentru ce mai este oare apreciata de femeile din toata lumea? Pentru stilul ei lejer inconfundabil, pe care il are in moda strazii. Nu numai la evenimentele de red carpet reuseste aceasta artista sa fie fabuloasa, ci si in ceea ce priveste street style-ul.

Emma Watson adora pantalonii putin largi si care sunt foarte comozi. Este vazuta tt mai des purtandu-i in ultima perioada. Unul dintre look-urile de genul compuse din pantaloni negri este alcatuit din acestia si bluza tip sport, dar si balerini cu bot ascutit care sunt foarte confortabili si arata foarte stilish. A reusit sa compuna o tinuta stilata, si in acelasi timp sport si comoda.

Simplitatea este centrul a ceea ce poarta tanara actrita in street style. Ar trebui sa-i luam exemplul, deoarece niciodata nu vom da gres cu o asemenea incercare.m Acesteia ii place sa pastreze lucrurile simple si la un nivel mare de confort, mai ales atunci cand iese pe strada cu diverse treburi.

Oricum, din cand in cand acesteia ii place sa se mai si joace cu stilul sau. Stilul strazii la ea este cateodata compus dintr-o jacheta scurta florala, dintr-o bluza simpla neagra, niste pantaloni trei-sferturi de trening si un fel de espadrile roz prafuit comode. Poate ca nu toata lumea ar arata atat de bine intr-o asemenea tinuta, insa pe ea o prinde de minune.

Emma Watson este o adevarata fashionista chiar daca einu ii place sa fie numita asa. Se joaca cu trendintele si ia ce i se pare ei mai bun pentru a fi purtat in moda strazii si oriunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *