Este timpul dansului!

De cate ori ai spus ca acum este timpul sa mergi la cumparaturi, sa faci shopping, sa ai grija de copil, sa mergi la medic…in fiecare minut al vietii apar alte si alte cereri ce solicita atentia ta. Dar o data cu fiecare dintre acestea uiti sa traiesti, sa fii fericit/a, sa iti gasesti in rutina zilnica un gram de savoare, de esenta. Unii isi dau seama de asta si se incapataneaza sa recupereze timpul pierdut printr-o pasiune descoperita sau redescoperita. Asta ar putea sa insemne pentru tine Latino Time– locul si timpul pentru dans, cand nimic nu mai conteaza, cand te contopesti cu ritmul si devii unul cu pasiunea.

Latino Time este scoala de dans care reinvie ceva din tine. E ca si cand nici nu iti dai seama de asta caci asa ti se pare normal sa te simti, sa fii insa in cele din urma realizezi ca viata ta este inundata de fericire si mangaiata de clipe dulci de fericire cat te simti cu adevarat tu. Desigur, tinta este legata de categoria dansurilor latino. O deschidere catre alte culturi care te va imbata la fel de mult ca si dansurile in sine. Din randul acestora vei descoperi ce inseamna ritmul cha cha cha, quick step, rumba, samba sau tango. Sunt o sumedenie de stiluri care te vor incanta, unele cu ritmul alert si exaltant, altele venind cu exact opusul acestora insa ce starneste atat de multa pasiune si expresivitate artistica.

O provocare. Asa poate fi considerata o scoala de dans cand pui piciorul in parg si spui ca e timpul sa dansezi. Asta pentru ca multi dintre noi nu se mai vad pur si simplu in postura celui care cu o nestiinta de copil asteapta indicatii pentru a putea duce la implinire ceea ce inseamna domeniul. Nu se mai recunosc ca fiind cei care sa inceapa de la zero si sa parcurga cu pasi de incepator un demeniu ce se gandesc nu aduce nimic practic pe viitor. Insa scoala de dans este inca o data o surpriza pentru ca indiferent din ce categorie faci parte, mic sau mare, incepator sau la a doua incercare de acest fel, Latino Time te asteapta cu aceeasi incantare, cu aceeasi oameni pregatiti si cu doza de rabdare pentru ca fiecare in parte  sa fie un om castigat in ceea ce priveste dansul. Si surpriza extra este ca vei avea sansa sa inveti mult mai multe dansuri de-a lungul orelor incluse in abonamantul ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *