Fa-ti propriile cosuri pentru Paste

Cosul de Paste este o piesa esentiala din peisajul aceste sarbatori atat de importante mai ales in cazul lumii crestine. Asadar, nu incepe sa cauti prin magazine sa cumperi astfel de cosuri ci incearca sa le creezi singur/a.

Cos de Paste – funie din bucati de material

Acest cos de paste realizat cu ajutorul unei funii din bucati de material poate adauga o tenta rustica decorului interior si se deosebeste cu usurinta de cosurile traditionale. E de asemenea o metoda foarte buna de a te folosi de bucatile de material care ti-au ramas de la alte proiecte hand made.

Cos de Paste crosetat

Un cos de paste crosetat cu multe culori este foarte bun pentru a pastra ouale de decor. Personalizeaza-ti cosul cu culorile preferate si umple-l cu iarba decorativa pentru o imagine si mai buna.

Galetusa de gradina, pictata 

Personalizeaza galetuse de gradina pictandu-le in culor vibrante si transformandu-le in cosuri veritabile pentru o vanatoare de re de oua. Pentru ca nu sunt cosuri conventionale, vor fi perfecte si mult dupa ce trece sezonul Pastelui.

Cosuri de Paste dintr-un pulover

Daca te pricepi sa lucrezi cu o masina de cusut, e si mai bine. Poti lua un vechi pulover colorat, o camasa, un tricou si sa le transformi intr-un cos veritabil. Mai ai nevoie doar de o cutie care sa tina loc de baza pe care o vei acoperi cu forma realizata din haine.

Cos de paste din material de blugi

Fii inovativ si transforma o pereche de blugi intr-un impresionant cos de paste. Acest proiect nu necesita prea multe materiale sau costuri mari. Dupa cum vezi in imaginea de mai sus, trebuie doar sa tai fasii din blugi si sa le lipesti circular iar apoi sa le legi intre ele pe o baza realizata tot din acelasi material.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *